ISTRA, MEDULIN - Moderna vila s panormaskim pogledom na more

Medulin, Medulin, Medulin, Hrvatska

750.000€

2 952 €/m2

Tip

Kuća

Površina

254 m2

Struktura

6

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
6
Cijena
750.000€
Površina
254 m2 (2 952 €/m2)
Površina placa
525
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Udaljenost od mora
1500m
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
09.09.2024
ID
58968

Opis

ISTRA, MEDULIN - Moderna vila s predivnim panoramskim pogledom na more iz svih prostorija, kao i krovnom terasom s pogledom koji oduzima dah.

U jednoj od najposjećenijih turističkih općina, Medulinu, na atraktivnoj lokaciji prodaje se kuća koja je dovedena s izgradnjom do gotovo završne faze. Vila se sastoji od podruma, prizemlja i prvog kata te je ukupne stambene površine 254m2.

OPIS NEKRETNINE:
U prizemlju vile smjestilo se ulazno predvorje koje odvaja prizemlje na privatni ido i dio za dnevni život. Tako se u privatnome dijelu prizemlja nalazi prva spavaća, jedna kupaonica te hodnik sa stubištem. U dnevnome prostoru vile koncipiranome kao otvoreni prostor bez pregradnih zidova smjestio se prostor za komotan i veći dnevni boravak, prostor za blagovaonicu dovoljnu za cijelu obitelj, te blago izdvojena kuhinja. Ono što boravak u ovome prostoru čini posebnim nisu samo njegove pozamašne površine i visoki stropovi, nego i veće staklene stijenke kroz koje prodire veća količina dnevni svijestlosti unutar prostora što daje osjećaj topline i luksuza, a osim toga kroz istu staklenu stijenku se proteže predivan pogled na more, kao i pristup na okućnicu s bazenom i ljetnu natkrivenu terasu.

Na katu vile kojemu se pristupa unutarnjim stubištem smjestile su se četiri komotne spavaće sobe, svaka sa vlastitom kupaonicom, a od koji dvije spavaće sobe posjeduju izlaz na terasu s panoramskim pogledom na more. Ovdje se nalazi i pristup prema krovnome dijel

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine