Kuća Medulin, 400m2

Medulin, Medulin, Medulin, Hrvatska

2.000.000€

5 000 €/m2

Tip

Kuća

Površina

400 m2

Struktura

10

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
10
Cijena
2.000.000€
Površina
400 m2 (5 000 €/m2)
Grijanje
1
Ažuriran
19.09.2024
ID
58914

Opis

Istra, Medulin

Dobrodošli u Medulin, slikoviti obalni gradić koji nudi savršen spoj prirodnih ljepota i modernih sadržaja. Smještena samo 200 metara od pjenušavog mora, ova luksuzna vila pruža ekskluzivno utočište za one koji traže oličenje elegancije i mira. Svojim zapanjujućim položajem Medulin osvaja stanovnike i posjetitelje prekrasnim plažama i brojnim zabavnim sadržajima.

Villa se proteže na 4 etaže koje su osim stepenicama povezane i liftom. Počevši od podruma koji je osmišljen za večernje uživanje uz razne igre, bar i vinoteku na zidu. U prizemlju se nalaze 3 spavaće sobe, svaka sa svojom kupaonicom i izlazom na terasu gdje se nalazi bazen. Bazen također ima masažere za dodatno opuštanje. Na prvom katu rasteže se velika prostorija koju dijele kuhinja, blagovaonica, ostavu i prostrani dnevni boravak. Sa lijeve i desne strane nalaze se izlazi na terase. Na drugom katu nalazi se teretana, wellness, solari i glavna spavaća soba. Oni dijele još jednu veliku terasu sa koje se pruža prekrasan pogled na more i Medulin.

Villa ima podno grijanje, fan coile, klime, video nadzor i alarm te dvije stanice za punjenje električnih vozila, što odražava predanost održivosti i pogodnosti za vlasnike električnih automobila. Za ekološki osviještene, ovu vilu napaja solarna elektrana, što predstavlja primjer predanosti održivom životu.


Doživite vrhunac luksuza življenja u ovoj izuzetnoj vili, izrađenoj da zadovolji najviše standa

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine