Istra, Medulin: Izvanredna vila s očaravajućim pogledom na more

Medulin, Medulin, Hrvatska

2.075.000€

5 187 €/m2

Tip

Kuća

Površina

400 m2

Struktura

5+

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
5+
Cijena
2.075.000€
Površina
400 m2 (5 187 €/m2)
Udaljenost od mora
1000m
Ažuriran
16.09.2024
ID
43834

Opis

Istra, Medulin: Izvanredna vila s očaravajućim pogledom na more

U srcu Medulina, Istre, nalazi se zadivljujuća vila koja nudi jedinstvenu kombinaciju luksuza i panoramskog pogleda na Jadransko more. Medulin, koji se razvio iz šarmantnog ribarskog sela u živahno turističko odredište, poznat je po svojem mediteranskom šarmu, kristalno čistim vodama i privlačnoj obali. Vila, smještena na mirnoj lokaciji u blizini šume, prostire se na 400 m² stambenog prostora na pažljivo iskorištenoj parceli od 496 m².

Dizajnirana prema međunarodnim standardima luksuza, vila se ponosi prostranim staklenim zidovima koji osiguravaju pogled na more iz gotovo svakog kutka. Ulaz vodi u prostrani dnevni boravak i kuhinju, oba s izravnim pristupom beskonačnom bazenu, stvarajući očaravajući ambijent za jutarnje kave.

Na prvom katu nalaze se četiri prostrane spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom, televizorom i pogledom na more, što obećava osobne oaze udobnosti i elegancije.

Oaza wellnessa čeka na nižoj razini, s industrijskim jacuzzijem s ozonskom filtracijom, finskom saunom, kompletnom kupaonicom i zonom za opuštanje s velikim televizorom, uključujući Netflix. Dizajn i osvjetljenje ovog wellness prostora pažljivo su odabrani za krajnje opuštanje.

Izvana, beskonačni bazen se spaja s horizontom mora, okružen sunčalištem ukrašenim palmama, nudeći privatni raj. Vila također uključuje podrum za dodatnu pohranu, poboljšavajući funkcionalnost bez k

Kontakt info

Alpha Luxe Group D.o.o.
Kontakt osoba
Marijana Budimir
Telefon 1
+ 385 52 204... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 363 ... Prikaži broj
Adresa
Ul. Mate Vlašića 17
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma