Kuća Medulin, 300m2

Medulin, Banjole, Medulin, Hrvatska

1.200.000€

4 000 €/m2

Tip

Kuća

Površina

300 m2

Struktura

8

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
8
Cijena
1.200.000€
Površina
300 m2 (4 000 €/m2)
Ažuriran
30.07.2024
ID
37929

Opis

Istra, Banjole

Ova predivna vila sa bazenom nudi vam priliku da se uronite u oazu opuštanja smještenu u šarmantnom okruženju Banjola. Smještena na prostranom zemljištu od 780 četvornih metara, ova nekretnina pruža privatnost i tišinu, udaljena samo 300 metara od bistrog plavetnila mora. Okružena zelenilom i cvjetnim mirisima, ova lokacija stvara idealan ambijent za bijeg od svakodnevnog stresa.

Ova predivna vila prostire se na dvije etaže. U prizemlju, veliki dnevni boravak, blagovaonica spojena sa kuhinjom predstavljaju srce kuće, mjesto gdje se obitelji i prijatelji mogu okupiti i podijeliti trenutke radosti. Povezane sa velikom terasom i bazenom omogućuje fluidnost između vanjskog i unutarnjeg prostora. U nastavku prizemlja nalaze se i dvije spavaće sobe sa svojim kupaonicama Stepenicama dolazimo do prvog kata gdje se nalazi prostrana galerija, savršena za kućni ured ili pak mjesto za opuštanje i čitanje knjige. U nastavku se nalazi prostorija sa biljarom, fitness prostorija te dvije spavaće sobe svaka sa svojom terasom i kupaonicom.

Ova vila sa bazenom ne samo da nudi prostor za život, već i priliku za uživanje u svakom trenutku. Zamislite se kako uživate u toplim ljetnim danima na terasi, uronjeni u bazen, ili kako se opuštate u unutarnjim prostorima ispunjenima svjetlošću. Ako žudite za životom udobnosti i elegancije, ne tražite dalje. Javite nam se danas i zakoračite u svijet ove prekrasne nekretnine, gdje se udobnost, fu

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine