OPATIJA, MATULJI - prizemlje u novogradnji s predivnom okućnicom i bazenom

Matulji, Matulji, Matulji, Hrvatska

430.000€

4 886 €/m2

Tip

Stan

Površina

88 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Stan
Struktura
4
Cijena
430.000€
Površina
88 m2 (4 886 €/m2)
Površina placa
165
Kat
Prizemlje
Grijanje
Dizalica topline
Terasa
Da
Udaljenost od mora
2000m
Namještenost
Namješten
Ažuriran
17.09.2024
ID
59313

Opis

OPATIJA, MATULJI - prizemlje u novogradnji s predivnom okućnicom i bazenom

Ovaj predivan moderno uređen stan nalazi se u prizemlju novogradnje s tri stambene jedinice u Matuljima. Prostire se na 88,40 m² te nudi udobnost i funkcionalnost kroz tri prostrane spavaće sobe, svijetao dnevni boravak s blagovaonicom, dvije moderne kupaonice te praktičan hodnik.

Najveća prednost ovog stana je pažljivo uređena okućnica koja pruža oazu mira i privatnosti. U vrtu se nalazi bazen okružen prostranom terasom sa sunčalištem, idealnom za opuštanje i uživanje u sunčanim danima. Također, na raspolaganju je i roštilj, savršen za druženja na otvorenom.

Stan je potpuno namješten i opremljen, spreman za useljenje bez dodatnih ulaganja. Obiluje prirodnom toplinom i svjetlošću tijekom cijelog dana zahvaljujući velikim staklenim površinama i pametno osmišljenom rasporedu prostorija. Grijanje je riješeno putem visokokvalitetnih dizalica topline, što osigurava ekonomičnost i ekološku prihvatljivost. Dodatno, svaka spavaća soba i dnevni boravak opremljeni su klima uređajima, što pruža dodatnu udobnost tijekom ljetnih mjeseci.

Uz stan dolazi i jedno parkirno mjesto, što je velika prednost u urbanom okruženju.

Stan se nalazi na vrlo traženoj lokaciji, u blizini svih bitnih sadržaja kao što su trgovine, restorani, škole i javni prijevoz, čineći svakodnevni život iznimno praktičnim. Uz to, centar Opatije te prve plaže udaljeni su svega sedam minu

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine