OPATIJA, MATULJI - stan na drugom katu moderne novogradnje s bazenom i panorams

Matulji, Matulji, Matulji, Hrvatska

340.000€

3 300 €/m2

Tip

Stan

Površina

103 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Stan
Struktura
4
Cijena
340.000€
Površina
103 m2 (3 300 €/m2)
Kat
2
Namještenost
Namješten
Ažuriran
30.08.2024
ID
59311

Opis

OPATIJA, MATULJI - stan na drugom katu moderne novogradnje s bazenom i panoramskim pogledom

Ovaj predivan moderno uređen stan nalazi se na drugom katu novogradnje s tri stambene jedinice u Matuljima. Prostire se na 103,50 m² te nudi udobnost i funkcionalnost kroz tri prostrane spavaće sobe, svijetao dnevni boravak s blagovaonicom, dvije moderne kupaonice te praktičan hodnik.

Dodatnu čar ovoj nekretnini daje južno orijentiran balkon s kojeg se pruža pogled na more te je kao stvoren za uživanej u jutarnoj kavi ili popodnevnom druženju s prijateljima i obitelji.

Stan je potpuno namješten i opremljen, spreman za useljenje bez dodatnih ulaganja. Obiluje prirodnom toplinom i svjetlošću tijekom cijelog dana zahvaljujući velikim staklenim površinama i pametno osmišljenom rasporedu prostorija. Grijanje je riješeno putem visokokvalitetnih dizalica topline, što osigurava ekonomičnost i ekološku prihvatljivost. Dodatno, svaka spavaća soba i dnevni boravak opremljeni su klima uređajima, što pruža dodatnu udobnost tijekom ljetnih mjeseci.

Uz stan dolazi i jedno parkirno mjesto, što je velika prednost u urbanom okruženju.

Stan se nalazi na vrlo traženoj lokaciji, u blizini svih bitnih sadržaja kao što su trgovine, restorani, škole i javni prijevoz, čineći svakodnevni život iznimno praktičnim. Uz to, centar Opatije te prve plaže udaljeni su svega sedam minuta vožnje, što omogućuje brz i jednostavan pristup moru i svim radostima koje nudi

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine