OPATIJA, MATULJI - kuća s tri stana, bazenom i pogledom na more

Matulji, Matulji, Matulji, Hrvatska

1.050.000€

3 723 €/m2

Tip

Kuća

Površina

282 m2

Struktura

12

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
12
Cijena
1.050.000€
Površina
282 m2 (3 723 €/m2)
Površina placa
475
Grijanje
Dizalica topline
Terasa
Da
Udaljenost od mora
2000m
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
18.09.2024
ID
59198

Opis

OPATIJA, MATULJI - kuća s tri stana, bazenom i pogledom na more

Ova predivna kuća novije gradnje smještena je u samom centru Matulja, nudi tri odvojene stambene jedinice, okućnicu i bazen, čineći je idealnim domom za obitelji ili investiciju za iznajmljivanje.

Kuća se proteže na tri etaže koje su pune svjetla i topline, osiguravajući ugodan boravak kroz cijelu godinu. Svaka etaža predstavlja luksuzno uređen stan s tri prostrane spavaće sobe, open space dnevnim boravkom s modernom kuhinjom i blagovaonicom te dvije elegantno uređene kupaonice. Stanovi su moderno opremljeni, koristeći najkvalitetnije materijale i uređaje, te dizajnirani s pažnjom na detalje kako bi pružili maksimalnu udobnost i funkcionalnost.

Na prvom i drugom katu nalaze se balkoni s kojih se pruža spektakularan panoramski pogled na more i okolnu prirodu, stvarajući savršen prostor za opuštanje i uživanje u prekrasnim zalascima sunca.

Okućnica je pažljivo uređena, nudi savršen vanjski prostor za druženje i opuštanje. Terasa sa sunčalištem i bazenom poziva na uživanje u toplim ljetnim danima, dok je roštilj idealan za pripremu ukusnih obroka na otvorenom.

Tri parkirna mjesta osiguravaju dovoljno prostora za vozila, što dodatno povećava funkcionalnost i praktičnost ove nekretnine.

Kuća se nalazi na vrlo traženoj lokaciji, u blizini svih bitnih sadržaja kao što su trgovine, restorani, škole i javni prijevoz, čineći svakodnevni život iznimno praktičnim

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine