MATULJI, VILA S BAZENOM I UREĐENOM OKUĆNICOM

Matulji, Kučeli, Matulji, Hrvatska

850.500€

2 110 €/m2

Tip

Kuća

Površina

403 m2

Struktura

6

Grijanje

Zajednička kotlovnica

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
6
Cijena
850.500€
Površina
403 m2 (2 110 €/m2)
Površina placa
870
Grijanje
Zajednička kotlovnica
Terasa
Da
Garaža
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
23.07.2024
ID
27628

Opis

MATULJI, u ponudi je vila sa dva odvojena stana sa 870 m2 prekrasno uređene okućnice gdje se nalazi bazen. U suterenu je garaža, kotlovnica, vešeraj te unutarnje stubište koje vodi na prizemlje na kojem se nalazi dvoetažni stan koji se sastoji od dnevnog boravka sa kuhinjom i blagovaonom, dvije spavaće sobe sa vlastitim kupaonama te izlazima na terasu. Uz to u stanu su i toalet i ostava. Na vanjskoj terasi nalazi se roštilj te prostor za druženje koji su povezani sa bazenom. Vanjsko stubište vodi nas na drugi kat vile gdje se nalazi dvosoban stan s dnevnim boravkom. Spavaće sobe imaju vlastite kupaone te je u stanu još jedna kupaona i dvije odvojene terase.
Vila je građena kvalitetnim materijalima i odličnog je rasporeda te vrlo zanimljiva i kao turistička nekretnina. Interijer je opreman sa puno pažnje i lijepih detalja. Kategorizirana je sa pet zvjezdica.


Matulji su zeleno-plavo zaleđe Opatijske rivijere, povijesno razmeđe putova i mjesto odmora modernog turizma. Ovdje su u prošlosti mlekarice hodale stoljetnim putovima, zvončari tjerali zimu i nagoviještali proljeće, a ugledni putnici dolazili vlakom na Opatijsku rivijeru. Danas, zvončari i dalje nastavljaju svoj ritualni ophod dok se prošlost isprepliće s novim dobom u kojemu su Matulji sve traženija destinacija za bijeg od svakodnevice i odmak od užurbanog načina života, a opet zbog svojih sadržaja, ugodno mjesto za stanovanje.


Za ostale informacije obratite se s povjerenjem.

Kontakt info

Spatium Nekretnine
Kontakt osoba
Vedran Prica
Telefon 1
+ 385 51 272... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 812 ... Prikaži broj
Adresa
Šetalište Andrije Kačića Miošića 5
Rijeka Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine