ISTRA, PERUŠKI - Atraktivno građevinsko zemljište sa pogledom na more

Peruški, Peruški, Marčana, Hrvatska

100.000€

239 €/m2

Tip

Plac

Površina

417 m2

Detalji

Tip
Plac
Cijena
100.000€
Površina
417 m2 (239 €/m2)
Ažuriran
08.08.2024
ID
56509

Opis

ISTRA, PERUŠKI - Atraktivno građevinsko zemljište sa pogledom na more 
 
Krnica je smještena na uzvisini nad morem, okružena prekrasnim šumama, pašnjacima i vinogradima. Krnica je jedino mjesto u Istri koje ima i vlastitu luku. Cestom dugom 2,5 kilometara kroz borovu šumu spustiti ćete se u Luku Krnica i ugledati ribarsko naselje sa drvenim brodicama, mrežama i kamenim kućama. Plaže su stjenovite male uvale razasute duž cijelog Krničkog kanala sa netaknutom prirodom i kristalno čistim morem. Krnica je idealno mjesto za odmor. Tu možete u proljeće brati divlje šparoge, aromatično i ljekovito bilje, na jesen skupljati gljive, brati grožđe, masline, uživati u krajolicima, ili jednostavno samo prošetati. U Luci Krnica sa izlaskom sunca možete dočekati ribarske brodice okružene jatom galebova i kupiti tek ulovljenu ribu.
U naselju Peruški smjestilo se ovo građevinsko zemljište ukupne veličine 417m2.Najveći plus ovoj nekretnini daje direktan pogled na more, osim toga dodatne značajke bi sigurno bile da je sva potrebna infrastruktura odmah do parcele, te posjeduje uredan pristupni put.Lokacijski ovo zemljište se nalazi u blizini drugih kuća za odmor, trgovine i svih potrebnih sadržaja za život.
Odlična prilika za investiciju ali i za život gdje tempo malo uspori i život više procvate.
Za razgledavanje i ostale informacije kontaktirajte direktno agenta :
Agent: Nikola B. ǀ Mob: 00385 95 377 5... Prikaži broj ǀ E-mail: nikolabaltic.elite@gmail.com
 
Agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja koji su dostupni na stranici www.elite-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja.

Kontakt info

Elite Nekretnine
Kontakt osoba
Nikola Baltić
Mobilni telefon
+ 385 95 377 5... Prikaži broj
Adresa
Ciottina 24 b
Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine