Orbanići - moderna prizemnica s bazenom

Marčana, Orbanići, Marčana, Hrvatska

570.000€

3 630 €/m2

Tip

Kuća

Površina

157 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
4
Cijena
570.000€
Površina
157 m2 (3 630 €/m2)
Površina placa
488
Grijanje
Grijalice i radijatori na struju
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
07.10.2024
ID
64147

Opis

Prodaje se prekrasna, novosagrađena prizemnica s bazenom, smještena na mirnoj lokaciji u Filipani. Ova komforna kuća prostire se na 157 m² i nudi sve što je potrebno za ugodan život ili odmor tijekom cijele godine.

Sastoji se od tri spavaće sobe, tri kupaonice, spremišta te prostranog dnevnog prostora koji obuhvaća kuhinju, blagovaonicu i dnevni boravak. Otvoreni prostor s velikim staklenim stijenama pruža izlaz na natkrivenu terasu i sunčalište uz bazen s masažnim slapom.

Kuća se nalazi na parceli od 675 m² i uključuje parking za dva automobila. Vrt je opremljen sustavom za automatsko zalijevanje, vanjskim tušem, a natkriveni dio terase sadrži vanjsku kuhinju, idealnu za ljetne užitke i druženja.

Građena je s visokokvalitetnim materijalima i pažnjom na detalje. Opremeljena je video nadzorom i pruža izvrsnu izolaciju. Grijanje i hlađenje osigurano je Daikin klimom, a postoji i priprema za podno grijanje, koje se može povezati s dizalicom topline ili peći na drva.

Kuća se prodaje potpuno namještena, s uređenim okolišem i odmah je useljiva. Gradnja kuće je završena u prvom mjesecu 2024. Sva dokumentacija je uredna.
Idealna prilika za kupce koji traže moderno i ugodno mjesto za život ili odmor.

Agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja koji su dostupni na stranici www.no1-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja.

Nekretninu je moguće razgledati isključivo uz potpisani ugovor o posredovanju koji je te

Kontakt info

No.1 Nekretnine
Reg. posrednika br.
15/2023
Kontakt osoba
Dejan Dunjić
Telefon 1
095310... Prikaži broj
Telefon 2
09825... Prikaži broj
Adresa
Riva 4
Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine