ISTRA, MARČANA - Komforna moderna kuća s bazenom

Marčana, Marčana, Marčana, Hrvatska

780.000€

2 785 €/m2

Tip

Kuća

Površina

280 m2

Struktura

8

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
8
Cijena
780.000€
Površina
280 m2 (2 785 €/m2)
Površina placa
692
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Udaljenost od mora
10000m
Namještenost
Namješten
Ažuriran
28.07.2024
ID
51153

Opis

ISTRA, MARČANA - Komforna moderna kuća s bazenom

Marčana je općina na jugoistoku istarskog poluotoka. Nalazi se oko 12 km sjeveroistočno od Pule, najvećeg grada u Istri. Poznata je kao destinacija mora, odmora, vina i maslinova ulja. To je kulturno bogato naselje s kristalno čistim morem i gotovo nestvarnim krajolikom koji se sastoji od raskošnih zaljeva i zelenih poluotoka. Njenih 36 kilometara obale najmanje je urbanizirana obalna zona u Istri. Marčana i njena plodna zelena polja, sa blagim brežuljcima koji se spuštaju do skrivenih kamenitih uvala i samozatajnih sela i gradića neotkriveno su blago istočne obale Istre.

U jednom od naselja Općine Marčana, nudeći pritom savršenu ravnotežu ruralnog okruženja i blizine urbanih sadržaja, na prodaju je komforna moderna kuća s bazenom.
Nekretninu odlikuje kvaliteta gradnje što jamči dugoročno zadovoljstvo i kvalitetu stanovanja te moderan dizajn koji je okarakteriziran pravilnom geometrijskom formom i pravilnim linijama u prostoru. Prozračan interijer je ukusno uređen i kvalitetno opremljen a podijeljen je na dvije etaže kompaktnog tlocrta.
Prizemlje se sastoji od kuhinje, blagovaonice i dnevnog boravka s izlazom na natkrivenu terasu, spavaće sobe s vlastitom kupaonicom, predvorja s biljarskim stolom i gostinjskog toaleta.
Kat se sastoji od četiri spavaće sobe s vlastitim kupaonicama i dvije terase natkrivene pergolom.
Dodatan komfor pruža dvoetažni apartman u sklopu kuće. Apartman ima z

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine