Luksuzna i prostrana vila na osami okružena prirodom, Marčana,ISTRA

Marčana, Marčana, Hrvatska

0€

0 €/m2

Tip

Kuća

Površina

280 m2

Struktura

5+

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
5+
Cijena
0€
Površina
280 m2 (0 €/m2)
Ažuriran
20.07.2024
ID
43817

Opis

ALPHA LUXE GROUP prodaje luksuznu i prostranu vilu na osami okruženu prirodom, Marčana, ISTRA.
Vila se nalazi na rubu malog sela, usred mediteranske šume , vinograda i polja maslina. Okružena prirodnim krajolikom na izoliranom mjestu pruža maksimalnu privatnost i mir.
Ukupne je površine 280 m2 smještena na prostranoj i lijepoj okućnici od 2800 m2. Prostire se na prizemlje i kat. U prizemlju se nalazi malo predvorje, dnevni boravak „open space“ koncepta sa kuhinjom i blagovaonicom. Dnevni prostor ima veliku staklenu stijenku kroz koju se pruža izlaz na natkrivenu terasu s ljetnom kuhinjom i pogled prema lijepoj i prostranoj okućnici. Sa terase se izlazi na sunčalište sa bazenom površine 50 m2 sa grijanom vodom i hidromasažnim dijelom. U prizemlju se također nalaze i dvije spavaće sobe svaka sa vlastitom kupaonicom, gostinjski toalet i wellness soba sa saunom i hidromasažnom kadom.
Vanjske stepenice vode na prvi kat gdje se nalaze dvije spavaće sobe sa vlastitim kupaonicama i zajedničkim izlazom na natkrivenu terasu s koje pruža panoramski pogled na šume i zelenilo.
Kompletni interijer vile spaja tradicionalni dizajn s modernim komforom visokog standarda, što vili pruža eleganciju i odličan prostor za opuštanje. Spavaće sobe su posebno uređene i opremljene, a kupaonice se ističu sa modernim i jedinstvenim detaljima.

Grijanje i hlađenje vile se odvija putem ventilokonvektora i klima uređaja. Rade veće sigurnosti u vili je instaliran

Kontakt info

Alpha Luxe Group D.o.o.
Kontakt osoba
Marijana Budimir
Telefon 1
+ 385 52 204... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 363 ... Prikaži broj
Adresa
Ul. Mate Vlašića 17
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma