Kuća Marčana, 150m2

Marčana, Marčana, Marčana, Hrvatska

440.000€

2 933 €/m2

Tip

Kuća

Površina

150 m2

Struktura

8

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
8
Cijena
440.000€
Površina
150 m2 (2 933 €/m2)
Površina placa
1450
Garaža
Da
Ažuriran
07.10.2024
ID
57222

Opis

Marčana, šarmantna kuća u blizini mora

Na prodaju je šarmantna samostojeća kuća smještena u srcu slikovitog naselja kraj mora. Ova jedinstvena nekretnina prostire se na prostranom zemljištu od 1450 m² ukrašenim sa posađenim maslinama i raznim voćkama.

Kuća, ukupne površine 150 m², podijeljena je na dva odvojena stana, pružajući fleksibilnost za obiteljski život ili iznajmljivanje u turističke svrhe. Svaki stan je pažljivo dizajniran i uređen, s naglaskom na tradiciju zbog ozidanog kamenog dijela u kojem se nalazi soba za druženje kraj ognjišta autohtonog stila u kojem se na gornjem katu nalazi i jedna spavaća soba. U drugom dijelu kuće su se smjestile kupaonica, dnevni boravak i kuhinja te još jedna spavaća soba. Kuća također posjeduje garažu i ostavu. Okruženje oko kuće je pažljivo uređeno i održavano, stvarajući idiličan prostor za opuštanje i uživanje u prirodi. Također ozidani vanjski roštilj daje poseban ugođaj na samoj okućnici.

Smještena samo 1 kilometar od netaknutih i skrivenih plaža istočne obale Istre, ova kuća nudi brzi pristup prekrasnom Jadranskom moru. Udaljenost od svega 15-ak kilometara od Pulskog aerodroma čini ovu lokaciju idealnom za one koji traže mirno utočište, ali i jednostavan pristup prometnim vezama.

Ova nekretnina je savršena prilika za one koji žele uživati u mirnom ruralnom životu s mogućnošću bavljenja turizmom. Kombinacija predivne lokacije, funkcionalnog rasporeda i kva

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine