Jedinstvena moderna vila s bazenom, Istra, Marčana

Marčana, Marčana, Hrvatska

1€

0 €/m2

Tip

Kuća

Površina

280 m2

Struktura

5+

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
5+
Cijena
1€
Površina
280 m2 (0 €/m2)
Ažuriran
20.07.2024
ID
43555

Opis

Općina Marčana nalazi se na jugoistočnom dijelu istarskog poluotoka koji graniči s gradovima Vodnjan i Pula, te gradovima Barban, Svetvinčenat i Ližnjan. Nalazi se na području Istarske županije. Grad Raša graniči s gradom Marčana na Labinštini na suprotnoj strani Raškog zaljeva.

Ova jedinstvena moderna istarska vila nalazi se u malom mjestu udaljenom samo nekoliko minuta vožnje od Marčana i prekrasnih plaža. Njegova jedinstvenost, mirna lokacija i osjećaj privatnosti nedvojbeno će vas impresionirati kvalitetom nekretnine.

Vila se sastoji od ukupno 280 m2 stambene površine i okućnice od 2.800 m2 raspoređenih na dvije etaže.

U prizemlju se pored manjeg predsoblja nalazi dnevni boravak, blagovaonica i moderna kuhinja sa svojom ostavom u većem "open space" prostoru koji je cijeli dan osvijetljen dnevnim svjetlom i iz kojeg možete izlaz na natkrivenu terasu kroz veliku staklenu stijenu sa ljetnom kuhinjom i pogledom na ograđeni i njegovani vrt.

Kao i ostatak doma, dnevni prostor dizajniran je sa suvremenom estetikom i privlačan je oku, a istodobno je funkcionalan i upotrebljiv. Korišteni su svi pristupi uređenju interijera, a oni najaktualniji i najpopularniji. U prizemlju se pored dnevnog boravka nalazi gostinjski wc i dvije spavaće sobe svaka sa svojom kupaonicom.

Unutarnje stepenice vode na kat. Zajednički izlaz na natkrivenu terasu (pravo Baladur) s koje se pruža direktan pogled na beskrajno zelenilo i šumu nalazi se u j

Kontakt info

Alpha Luxe Group D.o.o.
Kontakt osoba
Marijana Budimir
Telefon 1
+ 385 52 204... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 363 ... Prikaži broj
Adresa
Ul. Mate Vlašića 17
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma