Malinska - apartman za investiciju

Malinska-Dubašnica, Vantačići, Malinska-Dubašnica, Hrvatska

260.000€

4 406 €/m2

Tip

Stan

Površina

59 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
260.000€
Površina
59 m2 (4 406 €/m2)
Kat
1
Terasa
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
20.09.2024
ID
63587

Opis

U našoj ponudi predstavljamo prekrasan stan površine 62 m2, smješten u mirnom okruženju Malinske, u Vantačićima. Ovaj dobro osmišljen stan sastoji se od dvije prostrane spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje s blagovaonicom te moderne kupaonice. Idealna raspodjela prostora čini ga savršenim mjestom za udoban život ili uspješno bavljenje turizmom.

Jedna od posebnosti ovog stana je njegov balkon, s kojeg se pruža prekrasan pogled na more, savršen za uživanje uz jutarnju kavu ili opuštanje tijekom sunčanih dana. Stan se nalazi na prvom katu i orijentiran je prema jugu, što osigurava obilje prirodne svjetlosti tijekom cijelog dana.

Osim toga, stan dolazi s vlastitim parkirnim mjestom, što je posebno važno, osobito u ljetnim mjesecima kada je potražnja za parkirnim mjestima veća. Lokacija stana omogućava brzi pristup centru, gdje se nalaze svi potrebni sadržaji za udoban život. Ova nekretnina predstavlja izvrsnu priliku za ulaganje, bilo da tražite svoj novi dom ili mjesto za uspješan turistički najam. Ne propustite priliku da postanete vlasnik ovog prekrasnog stana u jednom od najljepših dijelova Hrvatske.

Agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja koji su dostupni na stranici www.no1-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja.

Nekretninu je moguće razgledati isključivo uz potpisani ugovor o posredovanju koji je temelj za daljnje radnje vezane za kupoprodaju i naplatu provizije, a sve sukladno Zakonu o posredova

Kontakt info

No.1 Nekretnine
Reg. posrednika br.
15/2023
Kontakt osoba
Dejan Dunjić
Telefon 1
095310... Prikaži broj
Telefon 2
09825... Prikaži broj
Adresa
Riva 4
Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine