OTOK KRK, MALINSKA, PREKRASAN STAN S POGLEDOM NA MORE

Malinska-Dubašnica, Bogovići, Malinska-Dubašnica, Hrvatska

270.000€

2 454 €/m2

Tip

Stan

Površina

110 m2

Struktura

4

Grijanje

Centralno

Detalji

Tip
Stan
Struktura
4
Cijena
270.000€
Površina
110 m2 (2 454 €/m2)
Kat
Potkrovlje
Grijanje
Centralno
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
01.08.2024
ID
31720

Opis

OTOK KRK, MALINSKA, u ponudi je lijepi dvoetažni stan u Malinskoj s površinom od 110 m2 koji se nalazi samo 300 metara udaljen od centra i plaže. Sastoji se od tri spavaće sobe, kupaonice, toaleta, kuhinje, dnevnog boravka s blagovaonicom te balkona s kojeg se pruža pogled na cijeli Kvarner. Pripada mu jedno parkirno mjesto. Stan je u potpunosti renoviran 2021. godine, te su promijenjene električne instalacije, vodovodne cijevi, te su postavljene nove keramike i protuprovalna vrata.
Potrebno je naglasiti kako je svaka soba opremljena vlastitim inverter klima uređajem, što omogućava individualno podešavanje temperature prema potrebama. Također, provedeno je i centralno grijanje na pelete koje osigurava željenu temperaturu tijekom zimskih mjeseci. Prodaje se nenamješten. Stan se nalazi na izuzetno traženoj i praktičnoj lokaciji uz lakoću pristupa brojnim sadržajima u blizini, poput trgovina, restorana, kafića, plaža i šetnica.

Na sjeverozapadnom dijelu otoka Krka, u širokoj uvali između rtova Čuf i Pelova smjestila se Malinska koja sa svojih dvadeset raštrkanih okolnih sela, čini povijesnu cjelinu imenom Dubašnica. Najvažnije prirodno bogatstvo ovoga kraja upravo je specifična snaga i ljepota mora i dubašljanskih šuma. Malinska je s mora otvorena prema Kvarnerskom zaljevu i najvećoj hrvatskoj luci Rijeci. Predivan pogled na zapadnom dijelu Dubašnice otvara se prema Istri i Učki, a obala je relativno niska i vrlo pristupačna. Gotovo u

Kontakt info

Spatium Nekretnine
Kontakt osoba
Vedran Prica
Telefon 1
+ 385 51 272... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 812 ... Prikaži broj
Adresa
Šetalište Andrije Kačića Miošića 5
Rijeka Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine