Malinska - prodaja kuće sa 5 apartmana za investiciju

Malinska-Dubašnica, Oštrobradić, Malinska-Dubašnica, Hrvatska

690.000€

1 916 €/m2

Tip

Kuća

Površina

360 m2

Struktura

10

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
10
Cijena
690.000€
Površina
360 m2 (1 916 €/m2)
Površina placa
262
Grijanje
Peć na drva
Terasa
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
07.10.2024
ID
64371

Opis

Na prodaju se nudi prekrasna kuća smještena u okolici Malinske, idealna za turizam. Površina kuće obuhvaća 360 četvornih metara stambenog prostora, koji je podijeljen u pet pažljivo uređenih stanova, od kojih svaki nudi jedinstveni pogled na more. Ova nekretnina predstavlja savršeno rješenje za investitore ili za one koji žele uživati u mirnom okruženju blizu mora.

Kuća se nalazi samo 1,5 kilometara od predivnih plaža, što je čini privlačnom destinacijom za turiste.

Sastoji se od 5 stambenih jedinica koje su pažljivo osmišljene i opremljene svim potrebnim sadržajima. Stanovi se sastoje od dva studija, jednog jednosobnog stana s dnevnim boravkom, jednog dvosobnog stana s dnevnim boravkom i jednog trosobnog stana s dnevnim boravkom.

Svi stanovi imaju pristup terasama i balkonima, gdje gosti mogu uživati u jutarnjoj kavi ili večernjim zalascima sunca uz pogled na more.

Kuća se nalazi u mirnom dijelu, idealnom za opuštanje i bijeg od svakodnevnog stresa, a istovremeno je blizu svih potrebnih sadržaja, uključujući trgovine, restorane i ugostiteljske objekte. Za udobnost gostiju, svi stanovi opremljeni su klima uređajima te centralnim grijanjem, što omogućava ugodan boravak tijekom cijele godine.

Također, osigurano je parkirno mjesto za sve stanare, što dodatno povećava vrijednost ove nekretnine.

Ova nekretnina predstavlja izvanrednu priliku za one koji traže investiciju s velikim potencijalom ili jednostavno žele imati vlastit

Kontakt info

No.1 Nekretnine
Reg. posrednika br.
15/2023
Kontakt osoba
Dejan Dunjić
Telefon 1
095310... Prikaži broj
Telefon 2
09825... Prikaži broj
Adresa
Riva 4
Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine