Otok Krk, MALINSKA - Rustikalna kuća s lijepom okućnicom

Malinska-Dubašnica, Malinska, Malinska-Dubašnica, Hrvatska

690.000€

5 948 €/m2

Tip

Kuća

Površina

116 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
3
Cijena
690.000€
Površina
116 m2 (5 948 €/m2)
Površina placa
554
Terasa
Da
Udaljenost od mora
500m
Garaža
Da
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
07.08.2024
ID
50897

Opis

Otok Krk, MALINSKA - Rustikalna kuća s lijepom okućnicom
Prekrasna rustikalna kamena kuća iz 19. stoljeća, 116 m2, kompletno renovirana i uređena sa posebnom pažnjom na autohtone detalje poput drvenih greda i mediteransko plavih grilja. Sastoji se od prizemlja i kata te predivne prostrane i uređene okućnice. U prizemlju se nalazi ulazni hodnik,kupaona, ostava te veliki prostrani dnevni boravak s kuhinjom i blagavonom. Iz dnevnog boravka izlazi se na natkrivenu i popločenu terasu te okućnicu. Unutarnjim stepeništem dolazi se do kata gdje su smještene dvije spavaće sobe i kupaona. Okućnica je lijepo uređena sa posađenim palmama i mediteranskim biljem te omeđena zidom koji pruža potpunu privatnost. Kuća je opremljena vrhunskom keramikom i sanitarijama, PVC i Alu stolarijom, klima uređajima i kaminom. Nalazi se u blizi svih sadržaja potrebnih za život.

MALINSKA i cijeli njezin kraj zove se Dubašnica te se nalazi u zapadnome dijelu otoka Krka. Sve do 15. st. Dubašnica je bila gotovo bez stalnih stanovnika, kao i južnije područje od nje, gotovo do grada Krka. Naziv kraja potječe od duba ili hrasta, jer tu su bogate šume i pašnjaci uz ponešto oranica. Dubašnica je uglavnom bilo omišaljsko područje, već otprije 12. stoljeća, ali dio su držali i Krčani.

Malinska, kao središte Dubašnice, nekada otočna luka za izvoz drva, te omiljena turistička destinacija bečke aristokracije. Spominje se u 15. st. kao dobro sidrište na kojem su se

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine