OTOK KRK, MALINSKA - moderna dvojna kuća sa bazenom

Malinska-Dubašnica, Malinska, Malinska-Dubašnica, Hrvatska

625.000€

3 906 €/m2

Tip

Kuća

Površina

160 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
4
Cijena
625.000€
Površina
160 m2 (3 906 €/m2)
Površina placa
200
Grijanje
Podno grijanje
Terasa
Da
Udaljenost od mora
700m
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
07.09.2024
ID
59864

Opis

MALINSKA, OTOK KRK - nova dvojna kuća s bazenom- prilika!

Ova prekrasna novoizgrađena dvojna kuća s bazenom smještena je na parceli 616 m2 i nalazi se na iznimno atraktivnoj lokaciji u neposrednoj blizini mora i centra Malinske.

Prizemlje se sastoji od kupaonice, velikog prostranog dnevnog boravka, kuhinje i blagavaonice, odakle se izlazi na natkrivenu terasu i sunčalište. Na katu se nalaze tri spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom, garderoba, te balkona i stepenice za krovnu terasu s panoramskim pogledom na more.

U kuću su ugrađivani najkvalitetniji materijali i oprema: troslojna PVC stolarija s komarnicima i električnim podizačima roleta na daljinski, podno grijanje s toplinskom pumpom, klimatizacija svih prostorija, te priprema za solarne kolektore. Kuća ima spremište na tavanskom prostoru, te joj pripada pet parkirnih mjesta. Vlasnik je pravna osoba, u sustavu PDV-a i KUPAC NE PLAĆA POREZ KOD KUPOVINE OVE NEKRETNINE!

Ova nekretnina predstavlja rijetku priliku na tržištu, kombinirajući luksuzan životni prostor, fantastičnu lokaciju i brojne pogodnosti, čineći je idealnom za sve koji traže vrhunski kvalitetan dom ili vrijednu investiciju na otoku Krku.

Blizina glavnih prometnica omogućava jednostavan pristup cijelom otoku, čineći Malinsku idealnim polazištem za istraživanje otoka. Omiljena je među turistima zbog svoje kombinacije prirodnih ljepota, kulturne ponude i vrhunske gastronomske scene, čineći ju jednom od najpožel

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine