OTOK KRK, MALINSKA - Moderna dvojna kuća s bazenom

Malinska-Dubašnica, Malinska, Malinska-Dubašnica, Hrvatska

442.500€

4 381 €/m2

Tip

Kuća

Površina

101 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
4
Cijena
442.500€
Površina
101 m2 (4 381 €/m2)
Površina placa
200
Terasa
Da
Udaljenost od mora
600m
Ažuriran
07.08.2024
ID
45824

Opis

OTOK KRK, MALINSKA - Moderna dvojna kuća s bazenom
Kuća se sastoji od prizemlja i prvog kata. U prizemlju se nalazi prostrani open space prostor kojeg čine kuhinja sa blagovaonicom i dnevnim boravkom, toalet i stepenice za na prvi kat. Iz dnevnog boravka izlazi se na terasu i lijepo uređenu okućnicu od oko 200 m2, na kojoj se nalaze bazen sa sunčalištem te dva parkirna mjesta.
Na prvom katu se nalazi kupaona i tri spavaće sobe, od kojih jedna ima vlastitu kupaonu.
Kuća je građena od izuzetno kvalitetnih materijala, a standardna oprema uključuje: klimatizaciju, podne obloge od vrhunske keramike, ograde unutarnjeg stepeništa i ograde terase od dvostruko laminiranog kaljenog stakla, vanjsko stepenište sa zidovima i pročelje kuće od ručno obrađenog istarskog kamena prve klase, potezno-klizne stijene sa električnim podizanjem roleta, električno podno grijanje, protuprovalna vrata, kvalitetne sanitarije sa Geberit ugradbenim vodokotlićima, automatsko navodnjavanje okućnice. Nekretnina je trenutno u izgradnji, a završetak radova predviđen je sredinom 2024.
Kuća se nalazi u mirnom predjelu, udaljena kratkom šetnjom do mora i centra Malinske.

MALINSKA i cijeli njezin kraj zove se Dubašnica te se nalazi u zapadnome dijelu otoka Krka. Sve do 15. st. Dubašnica je bila gotovo bez stalnih stanovnika, kao i južnije područje od nje, gotovo do grada Krka. Naziv kraja potječe od duba ili hrasta, jer tu su bogate šume i pašnjaci uz ponešto oranica. D

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine