OTOK KRK, MALINSKA - dvojna kuća s bazenom u izgradnji

Malinska-Dubašnica, Malinska, Malinska-Dubašnica, Hrvatska

750.000€

5 395 €/m2

Tip

Kuća

Površina

139 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
4
Cijena
750.000€
Površina
139 m2 (5 395 €/m2)
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
08.07.2024
ID
56696

Opis

OTOK KRK, MALINSKA - dvojna kuća s bazenom u izgradnji

Svaka polovica kuće prostire se na 139,69 m² i osmišljena je kako bi pružila maksimalnu udobnost i luksuzan način života.

Prizemlje
U prizemlju se nalazi prostrana i moderno opremljena kuhinja spojena s elegantnim dnevnim boravkom, stvarajući otvoreni prostor idealan za obiteljska okupljanja i druženja s prijateljima. Također, u prizemlju se nalazi i kupaonica za goste, opremljena najkvalitetnijom sanitarnom opremom.

Kat
Na katu su smještene tri udobne spavaće sobe, svaka sa svojom vlastitom kupaonicom. Ova praktična i luksuzna rješenja osiguravaju privatnost i komfor za svakog člana obitelji ili gosta.

Vanjski Prostor
Svaka polovica kuće dolazi s vlastitim bazenom, pružajući savršen prostor za opuštanje i uživanje u toplim ljetnim danima. Uz bazen, svaka jedinica ima i dva parkirna mjesta.

Izgradnja i Materijali
Kuća je trenutno u izgradnji, a planirani završetak radova je krajem 2025. godine. Tijekom izgradnje koriste se prvoklasni materijali, osiguravajući visoku kvalitetu gradnje i dugotrajnost. Grijanje će biti osigurano putem dizalica topline, dok će se za hlađenje koristiti multi split klima sustavi, čime će se osigurati optimalna temperatura tijekom cijele godine.

Investitor
Ovaj projekt realizira provjereni investitor s dugogodišnjim iskustvom u gradnji na području otoka Krka. Njihova reputacija jamči pouzdanost i visoku kvalitetu izvedbe svakog detalja.

Ova dvojna

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine