KRK, MALINSKA - Apartmanska kuća u roh bau fazi, 5 zasebnih jedinica!

Malinska-Dubašnica, Bogovići, Malinska-Dubašnica, Hrvatska

520.000€

1 650 €/m2

Tip

Kuća

Površina

315 m2

Struktura

11

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
11
Cijena
520.000€
Površina
315 m2 (1 650 €/m2)
Površina placa
531
Udaljenost od mora
550m
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
28.08.2024
ID
55473

Opis

KRK, MALINSKA - Apartmanska kuća u roh bau fazi, 5 zasebnih jedinica!

Prodaje se nedovršena samostojeća kuća u Malinskoj, koja se sastoji od tri etaže i prema projektu predviđena je za četiri stambene jedinice. U prizemlju je predviđen poslovni prostor neodređene namjene, a instalirana je trofazna struja s limitatorima 3 x 16 A te su voda i odvod dovedeni na dvije lokacije.

Na prvoj etaži predviđene su dvije stambene jedinice, svaka po 50 m2. Jedan stan je potpuno dovršen, dok je u drugom stanu postavljena vanjska PVC stolarija, klupice, i napravljene su sve instalacije. Druga etaža je projektom predviđena za jednu stambenu jedinicu, no napravljene su dvije, od kojih jedan stan ima ugrađen kontrolni vodomjer, a drugi kontrolno brojilo električne energije. Uz manji i jednostavan zahvat moguće je prilagoditi etažu prema originalnom projektu. Na drugoj etaži postavljena je vanjska stolarija, klupice, i napravljene su sve instalacije, dok je krovna armirano betonska ploča već izlivena. Također, dostupni su rogovi i daske za završetak krovišta.

Kuća ima provedene sve instalacije struje i vode te je građena kvalitetnim materijalima. Ova nekretnina predstavlja idealnu priliku za investitore ili obitelji koje traže prilagodljiv stambeni prostor u atraktivnoj lokaciji Malinske, s mogućnošću dovršetka prema vlastitim potrebama i ukusima.

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja:
www.dux-ne

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine