MALI LOŠINJ, NEREZINE, DVOETAŽNI STAN U NOVOGRADNJI

Mali Lošinj, Nerezine, Mali Lošinj, Hrvatska

325.000€

4 452 €/m2

Tip

Stan

Površina

73 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
325.000€
Površina
73 m2 (4 452 €/m2)
Površina placa
27
Kat
Prizemlje
Grijanje
Grijalice i radijatori na struju
Udaljenost od mora
80m
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
17.09.2024
ID
60722

Opis

MALI LOŠINJ, NEREZINE, u ponudi je dvoetažni, dvosoban stan površine 73 m2 u novogradnji. Na prvoj etaži nalazi se ulazni hodnik, dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonom, ostava i lođa te stepenište koje vodi na drugu etažu gdje su hodnik, dvije spavaće sobe i kupaona. Stanu pripadaju jedno parkirno mjesto, ostava te 27 m2 dvorišta.
Prilikom uređenja stana korištene su prvoklasne talijanske keramičke pločice i kvalitetan parket. Kupaone su opremljene sanitarijama visoke kvalitete. Lijepom izgledu ove novogradnje doprinosi i uređen okoliš, dvorište i stepenište koji su popločeni bračkim kamenom.
Bitno je istaknuti blizinu lijepe plaže koja je udaljena minutu hoda, odnosno, 80 metara što ovu nekretninu čini savršenom za boravak na odmoru ili stanovanje.

Nerezine su prvo mjesto na koje se naiđe na otoku Lošinju, smjestilo se na istočnoj obali otoka. U mjestu se nalazi franjevačka crkva sa samostanom a njen zvonik dominira mjestom. Na početku ovog turističkom mjesta nalazi se plitka, lako dostupna, šljunčana uvala Galboka. Uvalica je sa jedne strane zaštićena privezištem i lukobranom koji ovaj dio dijeli od susjedne uvale Lučica gdje je smješteno lokalno brodogradilište. neposredna blizina mjesta, izrazito plitko more, lagan pristup i pogled na zapadnu obalu otoka Cresa čini ovu plažu vrlo dostupnu za obitelji.

Za ostale informacije obratite se s povjerenjem.

Azalea Kegalj
agent s licencom
+ 385 95 905 ... Prikaži broj
azalea@spatium.h

Kontakt info

Spatium Nekretnine
Kontakt osoba
Vedran Prica
Telefon 1
+ 385 51 272... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 812 ... Prikaži broj
Adresa
Šetalište Andrije Kačića Miošića 5
Rijeka Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine