Mali Lošinj, predivan stan sa dvije terase

Mali Lošinj, Mali Lošinj, Mali Lošinj, Hrvatska

268.000€

5 826 €/m2

Tip

Stan

Površina

46 m2

Struktura

2

Detalji

Tip
Stan
Struktura
2
Cijena
268.000€
Površina
46 m2 (5 826 €/m2)
Kat
3
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
04.10.2024
ID
53641

Opis

Posredujemo u prodaji predivno uređenog stana, na izvrsnoj lokaciji, ukupne površine 54,52 m2, sa dvije pripadajuće terase s pogledom od kojeg će vam zastati dah.
Stan se sastoji od ulaznog hodnika, kupaonice sa WALK-IN tuš kabinom, potpuno opremljene kuhinje sa boravkom, dvije terase, prostrane spavaće sobe, te spremištem u prizemlju. Na obje terase izlazi se iz boravka, na jednu i iz spavaće sobe.
Manja terasa od 9m2, zapadne je orijentacije, sa koje se pruža predivan pogled na cijelu lošinjsku uvalu i na zalazak sunca, dok je druga terasa od 26m2, istočne orijentacije, te nudi cjelodnevno uživanje u vašem vanjskom dnevnom boravku.
Stan se nalazi se na zadnjem, trećem katu energetski obnovljene zgrade. Parkirno mjesto osigurano u krugu zgrade!
Stan je luksuzno dizajniran i potpuno adaptiran te opremljen najkvalitetnijim materijalima.
Potpuna opremljenost, nove instalacije, provedeno podno grijanje kroz kupaonu, kuhinju i dnevni boravak, dva klima uređaja u boravku i spavaćoj sobi, odlična lokacija, osiguran parking... samo su neke od prednosti ove lijepe nekretnine koja je zaista rijetkost na tržištu nekretnina na prekrasnom otoku zdravlja, Lošinju!
Savršena lokacija u blizini centra, a opet izvan, dovoljno da nudi mir i potpunu privatnost. Nekoliko minuta hoda do prve plaže i do centra grada.

Poštovani kupci, u skladu sa Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina, razgledavanje nekretnine moguće je isključivo uz potpis Ugovora o posred

Kontakt info

Ardor Real Estate Agency D.o.o.
Reg. posrednika br.
3045
Kontakt osoba
Sendi Vinski
Telefon 1
09844... Prikaži broj
Telefon 2
05122... Prikaži broj
Adresa
Korzo 8
Korzo
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine