ISTRA, LUPOGLAV - Izvrsno građevinsko zemljište s pogledom na prirodu

Lupoglav, Lupoglav, Lupoglav, Hrvatska

78.000€

77 €/m2

Tip

Plac

Površina

1009 m2

Detalji

Tip
Plac
Cijena
78.000€
Površina
1009 m2 (77 €/m2)
Ažuriran
01.07.2024
ID
57379

Opis

ISTRA, LUPOGLAV - Izvrsno građevinsko zemljište smješteno na mirnoj lokaciji s predivnim pogledom na brdoviti krajolik i zalazak sunca.

Riječ je o građevinskom zemljištu koje predstavlja izvrsnu priliku za sve one koji traže mjesto za izgradnjom vlastitog obiteljskog doma iz snova ili nekretnine u svrhu turističke investicije. Riječ je o zemljištu koje je smješteno na lokaciji koja svojim budućim vlasnicima nudi brojne mogućnosti, a jedna od njih jest maksimalna razina privatnosti i mira u okruženju s prirodom i predivnim pogledom prema brdovitome krajoliku i zalasku sunca.

OPIS ZEMLJIŠTA:
Zemljište se sastoji od ukupnih 1009 m2 (cca 35 × 29 m), a ono u što smo sigurni kako će vas zanimati; zemljište je pravokutnoga oblika čime je osigurana maksimalno iskoristivost svakoga kvadrata. Uz to, pored zemljišta se nalazi sve potrebna infrastruktura, poput vode, struje, telefonije i asfaltiranoga pristupa zemljištu. Naravno riječ je o zemljištu koje posjeduje pristup preko asfaltirane ceste koja je u vlasništvu grada/općine te je definiran kao javno dobro i putevi.

Na ovome zemljištu moguće je graditi obiteljsku kuću, kuću za odmor, vilu i tome slično. Moramo istaknuti kako je zemljište blagoga nagiba prema cesti, odnosno kako je nešto više od razine ceste, a čime je osiguran vječan panoramski pogled koji se pruža sa zemljišta.

DODATNE INFORMACIJE:
* Trgovine, restorani, kafići, škole, vrtići i brojni drugi sadržaji udaljeni

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine