Medveja - prodaja kuće na vrhunskoj lokaciji za turizam!

Lovran, Medveja, Lovran, Hrvatska

530.000€

2 880 €/m2

Tip

Kuća

Površina

184 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
4
Cijena
530.000€
Površina
184 m2 (2 880 €/m2)
Površina placa
936
Grijanje
Peć na drva
Terasa
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
25.09.2024
ID
63908

Opis

Na predivnoj lokaciji Medveja, nedaleko glavne plaže, smjestila se očaravajuća kuća koja predstavlja idealno sklonište za odmor ili sjajnu investiciju u turizam. Ova nekretnina nudi savršenu ravnotežu između blizine morskih užitka i mira koje pruža okruženje. U trenutku, kuća je popunjena gostima tijekom turističke sezone, što je dodatni znak njenog potencijala kao uspješnog iznajmljivačkog objekta.

Kuća obuhvaća prostranih 184 m2, raspoređenih na nekoliko etaža. U prizemlju se nalaze kuhinja, blagovaonica i moderno kupatilo, dok su na katu smještene tri udobne spavaće sobe. Svaka od spavaćih soba pruža predivan pogled na more, stvarajući ponosnu atmosferu koja će zaintrigirati svakoga tko boravi ovdje. Svetlost prirodnog dana u kućui osigurava da svaki kutak postane ugodno mjesto za opuštanje.

Jedan od najvećih aduta ove nekretnine je prostrana okućnica, koja obuhvaća 936 m2. Ova zelena oaza pruža potpuni mir i privatnost, dok je u isto vrijeme dovoljno blizu svih sadržaja koje nudi obala. Vanjski prostor nudi mogućnosti za uživanje u prirodi, organiziranje obiteljskih okupljanja ili jednostavno opuštanje uz zvukove mora.

Kuća dolazi potpuno namještena, što olakšava budućim vlasnicima odmah započeti s korištenjem ili iznajmljivanjem. U sklopu objekta nalazi se terasa i balkon s očaravajućim pogledom na more, savršeni za uživanje u jutarnjoj kavi ili večernjim zalascima sunca. Osim glavnog objekta, tu su i drvarnica

Kontakt info

No.1 Nekretnine
Reg. posrednika br.
15/2023
Kontakt osoba
Dejan Dunjić
Telefon 1
095310... Prikaži broj
Telefon 2
09825... Prikaži broj
Adresa
Riva 4
Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine