ISTRA, LIŽNJAN - Besprijekorna moderna prizemnica

Ližnjan, Valtura, Ližnjan, Hrvatska

1.780.000€

6 357 €/m2

Tip

Kuća

Površina

280 m2

Struktura

5+

Grijanje

Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
5+
Cijena
1.780.000€
Površina
280 m2 (6 357 €/m2)
Površina placa
5764
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Udaljenost od mora
7000m
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
29.06.2024
ID
53209

Opis

ISTRA, LIŽNJAN, VALTURA - Svega 7 km od mora i prirodnih plaža smjestila se ova luksuzna moderna i blago izolirana prizemna vila.

Ponosno predstavljamo ovu privatnu vilu, smještenu na blago izoliranoj lokaciji nadomak predivnih prirodnih plaža i kristalno čistoga mora. Ono što ovu vilu izdvaja od svih ostalih jest upravo njezina izolirana lokacija koja nudi maksimalnu privatnost i mir svojim budućim vlasnicima. Riječ je o rijetkoj prilici na našem tržištu upravo zato što se radi o visoko kvalitetnoj nekretnini građenoj isključivo za potrebe vlasnika koja je oduvijek bila korištena isključivo za privatne potrebe bez turističkog najma. Građena je po najvišim standardima gradnje s najkvalitetnijim materijalima i opremom. Arhitektura kuće u skladu je s današnjim trendovima izgradnje i nekretnini daje poseban karakter.

Svakako moramo istaknuti kako je vila okružena većim brojem predivnih stabala maslina smještenim na ukrašenoj i privatnoj okućnici od sveukupno 5764m2, a kako se oko vile nalaze poljoprivredna zemljišta, privatnost i mir su osigurani iz razloga nemogućnosti daljnje gradnje na ovoj lokaciji.

Zaronite s nama u ovu neponovljivu vilu, vrijednu svakoga dijela vaše pažnje!

OPIS NEKRETNINE;
Riječ je o kvalitetnoj prizemnici koja se sastoji od sveukupno 280m2 neto stambenoga prostora. Svaki je kvadratni metar ove vile maksimalno iskorišten i to s ciljem visoke razine udobnosti i praktičnosti.
Tako nas već na samome ulazu u vi

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine