Kuća Ližnjan, 175m2

Ližnjan, Šišan, Ližnjan, Hrvatska

150.000€

857 €/m2

Tip

Kuća

Površina

175 m2

Struktura

5+

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
5+
Cijena
150.000€
Površina
175 m2 (857 €/m2)
Površina placa
561
Ažuriran
31.07.2024
ID
57880

Opis

Istra, Šišan

Palazzo Frezza, s povijesnom vrijednošću iz 16. stoljeća, predstavlja izuzetan posjed koje nosi pečat bogate veleposjedničke prošlosti, umotane u čarobnu atmosferu istarske svile. Smješten u Šišanu, ovaj impozantni posjed nosi sa sobom priču koja seže unatrag do 1028. godine, kada je Šišan postao posjed imućnih obitelji koje su ostavile duboke tragove svojim životom i naslijeđem.

Palazzo Frezza predstavlja monumentalnu palaču koja svojim izgledom svjedoči o moći i utjecaju obitelji Frezza. Iako možda danas ne odiše istom grandioznošću kao u prošlosti, ova palača zrači poviješću, kulturom i duhom vremena u kojem je nastala. Njezina arhitektura, ukrašena elementima iz 16. stoljeća, svjedoči o raskošnom životu i umjetničkom ukusu obitelji koja je nekada gospodarila tim prostorom. Unutar zidina nalaze se četri nekretnine ukupne veličine 175m2 koje se prodaju zajedno s dvorištem a odišu vremenom vladavine obitelji Frezza.

Ovaj posjed s povijesnom vrijednošću nije samo mjesto negdje u prošlosti; ono je prilika da se postane dio bogate tradicije i nasljeđa. Svaki kutak Palazzo Frezza nosi priču o prošlim vremenima, o veličini i moći obitelji koja je kročila tim prostorima prije stoljeća.

Osim što pruža osjećaj povezanosti s prošlim vremenima, Palazzo Frezza također otvara vrata mogućnostima za obnovu i oživljavanje povijesnih elemenata. Ovaj posjed postaje prilika za one koji žele kombinirati po

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine