Prekrasna moderna vila s bazenom, Istra, Pula, Ližnjan

Ližnjan, Ližnjan, Hrvatska

1€

0 €/m2

Tip

Kuća

Površina

429 m2

Struktura

5+

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
5+
Cijena
1€
Površina
429 m2 (0 €/m2)
Udaljenost od mora
600m
Ažuriran
05.07.2024
ID
43358

Opis

Pula je udaljena samo 2 kilometra od prvih plaža koje se nalaze na padini koja je nagnuta prema moru. Stanovnici sudjeluju u turizmu kao iu konvencionalnoj poljoprivredi. To je mirno područje pogodno za odmor i šetnju uz more s prekrasnim pogledom na Cres i Lošinj. Poznata je među mještanima i turistima.

U udobnosti ove vile možete uživati ​​u okućnici od 1140 m2 i 429 m2 stambenog prostora podijeljenog na dvije etaže.

Ova potpuno nova kuća udaljena je samo 600 metara od najbliže plaže i neobičnog je arhitektonskog stila. Zgrada Grande Arche u Parizu bila je inspiracija za ovu modernu divu. Zasigurno će vas osvojiti svojom sposobnošću uređenja interijera i eksterijera zbog veličanstvenog pogleda na more i otoke Cres i Lošinj.

Kao rezultat toga, prekrasan i suvremen životni prostor osvijetljen je sunčevom svjetlošću kroz opsežniju staklenu stijenu na širokoj i prozračnoj razini tla u prostranijoj otvorenoj veličini. Nadalje, u modernoj kuhinji opremljenoj tehnikom koju potpisuju vrhunski izvođači i dizajneri, možete pripremiti najukusnije delicije. U blagovaonici, koja je odvojena od dnevnog dijela od kuhinje, ove užitke možete podijeliti s obitelji i prijateljima. Također, jedna od spavaćih soba ima vlastitu kupaonicu i izlaz na vanjski prostor te zasebni toalet za goste u prizemlju.

Staklena stijena vodi do natkrivene vanjske terase s prekrasnim beskonačnim bazenom i sunčanim zelenim dvorištem od prizemlja. Na potkrovlj

Kontakt info

Alpha Luxe Group D.o.o.
Kontakt osoba
Marijana Budimir
Telefon 1
+ 385 52 204... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 363 ... Prikaži broj
Adresa
Ul. Mate Vlašića 17
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma