Kuća Ližnjan, 400m2

Ližnjan, Ližnjan, Ližnjan, Hrvatska

1.650.000€

4 125 €/m2

Tip

Kuća

Površina

400 m2

Struktura

8

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
8
Cijena
1.650.000€
Površina
400 m2 (4 125 €/m2)
Površina placa
910
Ažuriran
08.10.2024
ID
55956

Opis

Ližnjan, Nevjerojatna moderna luksuzna vila s bazenom

Predstavljamo Vam ovu zaista posebnu Villu u malom mjestu na jugu Istre.

Villa je vrlo prostrana i moderno uređena. Sastoji se od tri etaže. U samu villu se ulazi kroz glavni ulaz do kojeg vodi mostić preko vode što je samo jedan od zanimljivih arhitektonskih rješenja koje ovu kuću odvajaju od ostalih.

U prizemlju je dnevni boravak duple visine, spavaća soba s vlastitom kupaonicom, blagovaonica, kuhinja i spremište. Na katu su tri spavaće sobe, svaka naravno sa svojom kupaonicom. Ono što je zanimljivo da ono što je u ostalim kućama hodnik do spavaćih soba ovdje tu ulogu preuzima unutarnja terasa s pogledom naravno na dnevni boravak i u nastavu na bazen i prirodu. Jedan od detalja kuće vrijedan spomena su zasigurno i električne zavjese koje se prostiru kroz oba kata ville.

Tijekom dana se cijela strana ville između dnevnog boravka, blagovaone i plaže terase može otvoriti čime vanjski dio postaje produžetak kuće.

Pokraj bazena je također, vanjska kuhinja s vanjskim roštiljem. Bazen je grijani s masažnim funkcijama te se može automatski zatvoriti.

U ovoj vili nema loše sobe ili pogleda ali moramo istaknuti položaj master sobe koja ne samo da može otvoriti veliki dio zida kako bi se dobio osjećaj prozračnosti već je pogleda sa sobe na prirodu i bazen.

Villa ima puno staklenih površina i uvijek je okupana dnevnim svijetlom a zbog već spomenutih električni zavjesa u trenutku

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine