ISTRA, BRGUDAC - starina za adaptaciju

Lanišće, Brgudac, Lanišće, Hrvatska

67.000€

957 €/m2

Tip

Kuća

Površina

70 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
3
Cijena
67.000€
Površina
70 m2 (957 €/m2)
Površina placa
125
Grijanje
drva
Ažuriran
04.07.2024
ID
18192

Opis

ISTRA, BRGUDAC - starina za adaptaciju

Brgudac se nalazi u najsjevernijem unutrašnjem području poluotoka Istre, podno Ćićarije na zapadnom ulazu u Park prirode Učka. Iz sela kreće planinarski put kojim za 45 minuta pješke se nalazi izvorište Korita.
Područje Brgudačkih Korita popularno je izletište iznimne ljepote i idealna baza za planinarske susrete. Stoga ne čudi što je ušla u sastav zaštićenog područja Parka prirode Učka. Cijelo područje Korita predstavljalo je zajedničko seosko dobro. Nekada su Brgučani ovdje dovodili stoku na napajanje, a u sušnim godinama snabdijevali se vodom na nepresušnom izvoru koji izvire iz stijene Koritnjeg briga. Korita su predstavljala idilično, očuvano prirodno područje, njihov i naš ponos.

Prodajemo starinu u Istri, u Čićariji. Samostojeća kućica u malom mjestu spremna za adaptaciju. Kuća je prizemnica i uz nju je vezano natkriveno parkirno mjesto za jedan auto ili dva konja, kako je prvotno i zamišljeno. Sastoji se od ulaznog dijela, tri prostorije i kupaonice. Ispred ulaza nalazi se manja terasa s roštiljem. Uz kuću se nalazi 125m2 terena koji se može iskoristiti po zahtjevima i potrebama novih vlasnika. Idealno mjestašce za odmor obzirom na blizinu raznih sadržaja koju nudi naš istarski kraj.


Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja
www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja


ID KOD AGENCIJE: 8841

Lejla Jajčanin
Agent s licencom

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma