Stan/Apartman Labin, 76,46m2

Labin, Labin, Labin, Hrvatska

229.230€

3 016 €/m2

Tip

Stan

Površina

76 m2

Struktura

2

Detalji

Tip
Stan
Struktura
2
Cijena
229.230€
Površina
76 m2 (3 016 €/m2)
Kat
2
Grijanje
1
Ažuriran
06.07.2024
ID
49275

Opis

Labin, dvosobni stan na drugom katu novogradnj

Na prodaju je prostran dvosobni stan smješten na drugom katu u prekrasnoj novogradnji, savršen za udoban i moderan život. Ovaj elegantni stan nudi udobnost, funkcionalnost i stilski dizajn koji će zadovoljiti različite potrebe i preferencije.

Ulaz u stan dočekuje vas prostranim hodnikom koji vodi do svijetlog dnevnog boravka s puno prirodnog svjetla i otvorenom rasporedom koji olakšava protok i interakciju između prostorija. Dnevni boravak ima izlaz na balkon/terasu s prekrasnim pogledom na okolinu, idealan za opuštanje ili druženje s prijateljima i obitelji.

Kuhinja je moderno opremljena sa svim potrebnim aparatima i prostorom za skladištenje, idealna za pripremu obroka i uživanje u kulinarskim trenucima. Prostrana spavaća soba pruža udobnost i privatnost, s dovoljno prostora za udoban san i opuštanje.

Stan također uključuje dodatnu sobu koja se može koristiti kao gostinjska soba, radna soba ili prema potrebi kupca. Moderno opremljena kupaonica osigurava udobnost i praktičnost, s elegantnim detaljima i visokokvalitetnom opremom.

Ova novogradnja nudi i dodatne pogodnosti poput sigurnosnih sustava i parkinga, pružajući siguran i udoban životni prostor. Lokacija stana je povoljna, u blizini javnog prijevoza, trgovina, škola i ostalih bitnih sadržaja.

Uz svoju modernu estetiku, praktičan raspored i visokokvalitetne materijale, ovaj dvosobni stan na drugom katu novogradnje predstavlja izvanred

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine