Stan/Apartman Labin, 112,15m2

Labin, Labin, Labin, Hrvatska

448.600€

4 005 €/m2

Tip

Stan

Površina

112 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Stan
Struktura
4
Cijena
448.600€
Površina
112 m2 (4 005 €/m2)
Kat
2
Ažuriran
04.08.2024
ID
49280

Opis

Ovaj izvanredan luksuzni penthouse nudi ekskluzivnu kombinaciju udobnosti, elegancije i spektakularnog pogleda na Jadransko more. Smješten u srcu Labina, u neposrednoj blizini centra grada, ova nekretnina je simbol prestižnog života.

Površina od 112 četvornih metara nudi prostrane i dobro osmišljene prostore za udoban život. Tri elegantno dizajnirane spavaće sobe pružaju privatnost i udobnost, dok se otvoreni plan dnevnog boravka, blagovaonice i kuhinje ističe svojom prostranošću i funkcionalnošću.

Jedan od najimpresivnijih atributa ovog penthousea je prekrasan pogled na beskrajno plavetnilo Jadranskog mora. Velike staklene površine omogućavaju prirodno osvjetljenje i omogućavaju vam da uživate u spektakularnim izlascima sunca iz udobnosti vašeg doma.

Svaki detalj ovog penthousea odražava luksuz i kvalitetu. Moderni dizajn interijera kombinira vrhunske materijale s pažljivo odabranim finišima, stvarajući elegantan i suvremen prostor za život. Dvije prostrane kupaonice opremljene su najnovijom sanitarnom opremom, dok su visoki stropovi i vrhunska podna obloga dodatni elementi luksuza.
Penthouse također ima prostranu privatnu terasu, idealnu za opuštanje ili druženje s obitelji i prijateljima, dok uživate u prekrasnom pogledu na more.

Osim elegantnog stambenog prostora, zgrada nudi moderan dizajn, privatni parking i sigurnosni sustav, pružajući vam osjećaj sigurnosti i udobnosti.

Ovaj luksuzni penthouse predstavlja vrhunac elegantno

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine