Labin, stan u urbanoj vili s otvorenim pogledom na more.

Labin, Labin, Labin, Hrvatska

318.786€

3 935 €/m2

Tip

Stan

Površina

81 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
318.786€
Površina
81 m2 (3 935 €/m2)
Kat
1
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Ažuriran
01.07.2024
ID
17936

Opis

Labin, stan u urbanoj vili s otvorenim pogledom na more.. Mjesto današnjeg slikovitog gradića Labina, smještenog na brdašcu visokom 320 metara, udaljenog svega oko 3 kilometra od mora, bilo je, prema svemu sudeći, nastanjeno još 2000 godina prije Krista. Rijetko gdje se tako šarmantno spaja bogatstvo arhitekture i kulturno-povijesnih spomenika s brojnim umjetničkim ateljeima i dahom mladosti koja se tu okuplja. Nakon šetnje uličicama Starog grada, posjetite Gradski muzej s arheološkom i etnološkom zbirkom i modelom rudnika jedinstvenim u ovom dijelu Europe, zavirite u umjetničke atelijere, uživajte u prekrasnom pogledu s gradske Fortice na more, Kvarner i otoke Kvarnera.

Labin, stan u urbanoj vili s otvorenim pogledom na more. U skoro samom centru grada nudimo na prodaju dvosobni stan. Na samo par minuta hoda od centra, svih urbanih sadržaja, na ugodnoj i mirnoj lokaciji okruženoj manjim zgradama i zelenim livadama smjestio se ovaj stan u novogradnji. Očekivani rok dovršetka je 2023.

Stan se sastoji od ulaznog hodnika, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom koji imaju izlaz na natkrivenu terasu, dvije spavaće sobe, te dvije kupaonice i spremišta. Moguća kupovina parkirnog mjesta uz nadoplatu. Grijanje je predviđeno klima uređajima s inverterom (grijanje/hlađenje). Stan prodaje pravna osoba, u cijenu je uključen PDV i ne plaća se porez na promet nekretnina.

Labin, stan u urbanoj vili s otvorenim pogledom na more, smješten je priz

Kontakt info

Velvet Nekretnine
Kontakt osoba
Velvet Nekretnine
Telefon 1
+ 385 91 602 ... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 602 ... Prikaži broj
Adresa
Rudarska 1
Labin, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine