ISTRA, LABIN - Stan u prizemlju novogradnje

Labin, Labin, Labin, Hrvatska

95.000€

2 878 €/m2

Tip

Stan

Površina

33 m2

Struktura

2

Detalji

Tip
Stan
Struktura
2
Cijena
95.000€
Površina
33 m2 (2 878 €/m2)
Kat
Prizemlje
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Udaljenost od mora
4000m
Namještenost
Namješten
Ažuriran
17.09.2024
ID
62072

Opis

ISTRA, LABIN - Stan u prizemlju novogradnje

Na jugoistočnoj obali Istre na mjestu gdje se zeleni brežuljci sastaju s morem, tamo gdje se sjedinjuju priroda i baština, nalaze se dva gradića s različitim ali međusobno nadopunjujućim karakterom - Labin i Rabac.
Slikoviti grad Labin uzdiže se na brdašcu visokom 320 metara udaljenom svega četiri kilometara od bijelih šljunčanih plaža u Rapcu. Isprepleten bogatom poviješću i rudarstvom koje je obilježilo ovaj kraj, Labin koji je kratkotrajno bio proglašen samostalnom republikom je danas fascinantan grad proturječnosti; starog i novog, povijesti i sadašnjosti, turizma i umjetnosti.

U gradu Labinu na pješačkoj udaljenosti trgovačkih, kulturnih, obrazovnih i rekreacijskih sadržaja na prodaju je stan u prizemlju novogradnje.
Stambeno-poslovna zgrada se proteže kroz prizemlje i dva kata te sadrži sveukupno četiri poslovna prostora te 14 stambenih jedinica.
Arhitektonski stil zgrade je moderan, čistih linija i minimalističkog dizajna a u izgradnji su se koristili trajni i pouzdani materijali koji jamče dugoročno zadovoljstvo i sigurnost stanovanja.
Planiranje prostora svake etaže detaljno je provedeno što je rezultiralo kvalitetnim rasporedom prostorija čime je zajamčena potpuna iskoristivost prostora.

Predmet prodaje je stan površine 33,40 m² koji se sastoji od dnevnog prostora s blagovaonicom i kuhinjom, spavaće sobe, kupaonice i terase.

Lokacija, struktura i udobnost čine ovaj stan i

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine