Stan/Apartman Labin, 62,14m2

Labin, Labin, Labin, Hrvatska

198.848€

3 207 €/m2

Tip

Stan

Površina

62 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
198.848€
Površina
62 m2 (3 207 €/m2)
Kat
1
Grijanje
1
Ažuriran
09.09.2024
ID
48308

Opis

Labin, dovosoban stan na prvom katu novogradnje

Na prodaju je prostran dvosobni stan smješten na prvom katu zgrade koja se trenutno gradi u prelijepom Labinskom okruženju. Ovaj moderno projektirani stan nudi udoban i praktičan prostor idealan za udoban život ili kao perspektivnu investiciju.

Stan će se sastojati od prostrane dnevne sobe koja će biti povezana s moderno dizajniranom kuhinjom i blagovaonicom, stvarajući otvoren i ugodan prostor za druženje ili opuštanje. Kuhinja će biti opremljena svim potrebnim aparatima i praktičnim elementima koji olakšavaju pripremu obroka i omogućuju uživanje u kuhanju.

Dvije spavaće sobe pružit će udoban smještaj za manje obitelji, parove ili pojedince, s dovoljno prostora za udoban boravak. Svijetle sobe bit će obilježene obiljem prirodnog svjetla, stvarajući ugodnu atmosferu za odmor i opuštanje.

Stan će također uključivati moderno uređenu kupaonicu opremljenu svim potrebnim sadržajima i udobnostima za svakodnevnu upotrebu. Balkon će pružati predivan pogled na okolicu i idealno će biti mjesto za opuštanje na otvorenom ili uživanje u jutarnjoj kavi.

Nova zgrada će nuditi razne pogodnosti za stanare, uključujući privatno parkirno mjesto, kao i blizinu svih bitnih sadržaja poput trgovina, restorana, škola i javnog prijevoza.

Ovaj dvosobni stan predstavlja izvrsnu priliku za udoban život u mirnom i slikovitom Labinskom okruženju te kao investiciju s visokim potencijalom. Uživajte u mode

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine