ISTRA,LABIN(OKOLICA) - Poslovno-stambeni objekt s potencijalom

Labin, Labin, Labin, Hrvatska

1.500.000€

405 €/m2

Tip

Poslovni prostor / Lokal

Površina

3700 m2

Struktura

30

Detalji

Tip
Poslovni prostor / Lokal
Struktura
30
Cijena
1.500.000€
Površina
3700 m2 (405 €/m2)
Kat
1
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Udaljenost od mora
1000m
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
04.07.2024
ID
22268

Opis

Na jugoistočnoj obali Istre, na mjestu gdje se zeleni brežuljci sastaju s morem, tamo gdje se sjedinjuju priroda i baština, na samo pet kilometara udaljenosti nalaze se dva gradića slične veličine, no s različitim, ali međusobno nadopunjujućim karakterom- Labin i Rabac.
Rabac, zbog bijelih šljunčanih plaža, bogatog mediteranskog raslinja i kristalno čistog i bistrog mora, nazvan je biserom Kvarnera. Nekad malo ribarsko mjesto, danas je Rabac atraktivno turističko odredište koje u mreži živopisnih uličica krije obilje kulturnih događanja. Zeleno okruženje Rapca i pitoreskno zaleđe poziva na avanturu, istraživanje i rekreaciju tijekom cijele godine.

Nedaleko gospodarske Luke, s dobrom prometnom povezanošću prodaje se poslovno-stambeni objekt koji je je izgrađen na dvije etaže.

Ova nekretnina je pogodna za razne vidove djelatnosti. Poslovni prostor je etažiran, na nekoliko jedinica, a po namjenama radi se o stambeno-poslovnom prostoru (uredskom), poslovni prostor - tiskara, poslovni prostor - spremište, poslovni prostor - ugostiteljstvo, poslovni prostor - prodaja, trgovina, poslovni prostor - uredi, stambeni prostor, te dvije nadstrešnice i pripadajuće zemljište površine 6000 m2 (dijelom uređeno parkiralište za 50-tak automobila).

U smislu korištenja, moguće su djelatnosti uredskog tipa, prodajno izložbenog tipa, manji proizvodni pogoni tj namjena korištenja prema prostornom planu je: gospodarske - poslovne namjene, pretežito

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine