Zemljište Labin, 1.110m2

Labin, Labin, Labin, Hrvatska

215.000€

193 €/m2

Tip

Plac

Površina

1110 m2

Detalji

Tip
Plac
Cijena
215.000€
Površina
1110 m2 (193 €/m2)
Ažuriran
09.09.2024
ID
50190

Opis

Ovo je prilika iz snova -

građevinsko zemljište površine 1110 četvornih metara smješteno u predivnom Labinu, Istria, s fascinantnim pogledom na prostranstva Jadranskog mora. Ovo zemljište ne samo da nudi prostranost za vaše graditeljske snove, već vas također poziva da se uronite u čarobnu ljepotu prirode.

Svako jutro ćete biti blagoslovljeni izvanrednim pogledom koji će vam ispuniti dušu mirom i inspiracijom. Promatrajte kako sunce izranja iznad vode, stvarajući prizor koji će vam ostati urezan u pamćenje zauvijek. Ovaj pogled će vas osvježiti i ispuniti svaki dan pozitivnom energijom.

Smješteno u mirnom dijelu Labina, ovo zemljište pruža vam intimnost i privatnost koju tražite, dok vam istovremeno pruža brz pristup svim potrebnim sadržajima. Udaljenost od gradske vreve osigurava miran i opušten život, dok su trgovine, restorani i prekrasne plaže samo kratka vožnja udaljene.

S impresivnom površinom od 1110 četvornih metara, ovo zemljište nudi vam neograničene mogućnosti za izgradnju vašeg savršenog doma. Bilo da sanjate o obiteljskoj vili, luksuznoj rezidenciji ili investicijskom objektu, ovdje imate prostor i slobodu da pretvorite svoje vizije u stvarnost.

Ovo građevinsko zemljište nije samo parcela zemlje - to je poziv na život pun ljepote, mira i zadovoljstva. Ovdje ćete pronaći svoj kutak raja, gdje svaki dan započinje s osjećajem čudesne sreće i ispunjenosti.

Ne propustite ovu izvanrednu priliku da postanete v

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine