ISTRA, RABAC - Investicijsko zemljište sa senzacionalnim pogledom

Labin, Rabac, Labin, Hrvatska

1.450.000€

158 €/m2

Tip

Plac

Površina

9161 m2

Detalji

Tip
Plac
Cijena
1.450.000€
Površina
9161 m2 (158 €/m2)
Udaljenost od mora
2000m
Ažuriran
04.10.2024
ID
41019

Opis

ISTRA, RABAC - Investicijsko zemljište sa senzacionalnim pogledom

Na jugoistočnoj obali Istre na mjestu gdje se zeleni brežuljci sastaju s morem, tamo gdje se sjedinjuju priroda i baština, na samo pet kilometara udaljenosti nalaze se dva gradića s različitim ali međusobno nadopunjujućim karakterom - Labin i Rabac.
Rabac, zbog bijelih šljunčanih plaža, bogatog mediteranskog raslinja i kristalno čistog i bistrog mora, nazvan je biserom Kvarnera. Nekad malo ribarsko mjesto, danas je Rabac atraktivno turističko odredište koje u mreži živopisnih uličica krije obilje kulturnih događanja. Zeleno okruženje Rapca i pitoreskno zaleđe poziva na avanturu, istraživanje i rekreaciju tijekom cijele godine.

Nedaleko Rapca i Labina u malom naselju kraj mora, na prodaju je investicijsko zemljište sa senzacionalnim pogledom.
Posebnost ove nekretnine ogleda se u njezinom atraktivnom položaju, prirodnom krajobrazu i vizualnoj izloženosti. Zemljište nosi Kvarner na dlanu - lijevo Rijeka, ispred Cres a desno otoci Zeča i Unije i razvedena obala istočne Istre.

Zemljište se nalazi unutar granica građevinskog područja stambene namjene te dijelom unutar zaštićenog obalnog pojasa mora.
Prema važećem prostornom planu, na parcelama je omogućena gradnja slobodnostojećih, poluugrađenih ili ugrađenih građevina, etažnosti Po+P+1, maksimalne nadzemne visine 7 m. Propisan maksimalan koeficijent izgrađenosti iznosi 0.25, a koeficijent iskoristivosti 0.75 za s

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine