ISTRA, LABIN - Građevinsko zemljište u mirnom naselju

Labin, Labin, Labin, Hrvatska

87.000€

60 €/m2

Tip

Plac

Površina

1445 m2

Detalji

Tip
Plac
Cijena
87.000€
Površina
1445 m2 (60 €/m2)
Udaljenost od mora
9500m
Ažuriran
29.07.2024
ID
58383

Opis

ISTRA, LABIN - Građevinsko zemljište u mirnom naselju

Na jugoistočnoj obali Istre na mjestu gdje se zeleni brežuljci sastaju s morem, tamo gdje se sjedinjuju priroda i baština, nalaze se dva gradića s različitim ali međusobno nadopunjujućim karakterom - Labin i Rabac.
Slikoviti grad Labin uzdiže se na brdašcu visokom 320 metara udaljenom svega četiri kilometara od bijelih šljunčanih plaža u Rapcu. Isprepleten bogatom poviješću i rudarstvom koje je obilježilo ovaj kraj, Labin koji je kratkotrajno bio proglašen samostalnom republikom je danas fascinantan grad proturječnosti; starog i novog, povijesti i sadašnjosti, turizma i umjetnosti.

Nedaleko grada Labina, na prodaju je građevinsko zemljište u mirnom naselju.
Građevinsko zemljište stambene namjene uronjeno je u mir, tišinu i čari prirode te pruža potpunu privatnost i otvoren pogled.
Prema prostorno-planskoj dokumentaciji, zemljište se nalazi u neizgrađenom neuređenom dijelu građevinskog područja naselja s detaljno propisanim uvjetima gradnje.
Katastarska čestica je relativno pravilnog pravokutnog oblika, teren je u blagom padu i djelomično obrastao niskim, srednjim i visokim neuređenim raslinjem, pristupa mu se makadamskim putem a elektroenergetska, vodovodna i elektronička komunikacijska infrastruktura nalazi se u blizini zemljišta.

Zbog svoje mikrolokacije, konfiguracije, urednog vlasništva i dokumentacije ovo zemljište pruža izuzetnu priliku za gradnju obiteljskog doma

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine