ISTRA, RABAC - Vila s pogledom na more

Labin, Rabac, Labin, Hrvatska

1.500.000€

7 894 €/m2

Tip

Kuća

Površina

190 m2

Struktura

8

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
8
Cijena
1.500.000€
Površina
190 m2 (7 894 €/m2)
Površina placa
559
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Namještenost
Namješten
Ažuriran
02.10.2024
ID
40732

Opis

ISTRA, RABAC - Vila s pogledom na more

Na jugoistočnoj obali Istre, na mjestu gdje se zeleni brežuljci sastaju s morem, tamo gdje se sjedinjuju priroda i baština, na samo pet kilometara udaljenosti nalaze se dva gradića slične veličine, no s različitim, ali međusobno nadopunjujućim karakterom- Labin i Rabac.
Rabac, zbog bijelih šljunčanih plaža, bogatog mediteranskog raslinja i kristalno čistog i bistrog mora, nazvan je biserom Kvarnera. Nekad malo ribarsko mjesto, danas je Rabac atraktivno turističko odredište koje u mreži živopisnih uličica krije obilje kulturnih događanja. Zeleno okruženje Rapca i pitoreskno zaleđe poziva na avanturu, istraživanje i rekreaciju tijekom cijele godine.

Prodaje se luksuzna novogradnja s pogledom na more.
Proteže se na prizemlje i kat.

U prizemlju su smještene tri spavaće sobe, svaka sa svojom kupatilom. Svaka soba ima direktan izlaz na terasu, sa koje se pruža djelomičan pogled na more.
Na terasi možete uživati u bazenu od 28 m2 koji ima protustrujno plivanje ili pak u Whirlpool spa. Terasa ima i dio sa obiteljskim stolom za uživanje u ljetnom ručku ili večeri, a sve je to natkriveno specijalnim bioklimatskim pergolama koje se prema potrebi mogu otvarati ili zatvarati.

Stepeništem sa staklenom ogradom dolazi se na kat nekretnine. Na katu se nalazi prekrasna moderna kuhinja koja je u potpunosti opremljena do najsitnijeg detalja, blagovaonica i dnevni boravak sa kojeg se pruža otvoreni pogled na mo

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine