ISTRA, RABAC - Atraktivna obiteljska vila s bazenom

Labin, Rabac, Labin, Hrvatska

540.000€

3 776 €/m2

Tip

Kuća

Površina

143 m2

Struktura

5+

Grijanje

Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
5+
Cijena
540.000€
Površina
143 m2 (3 776 €/m2)
Površina placa
500
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Udaljenost od mora
15000m
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
14.09.2024
ID
58707

Opis

ISTRA, RABAC - Atraktivna obiteljska vila smještena na mirnoj lokaciji nadomak svog sadržaja.

Ponosno predstavljamo ovu toplu i kvalitetnu obiteljsku vilu, smještenu u manjem naselju u okolici grada Labina. Riječ je o vili koja svojim budućim vlasnicima nudi sve što je potrebno za siguran i miran boravak u okruženju s prirodom i zelenilom. Nalazi se svega 15km od turističkog mjesta Rabac, poznatog po svojim prirodnim i uređenim plažama, nevjerojatnim šetnjicama i bogatom turističkom ponudom.

Uputite se s nama prema ovoj izvrsnoj prilici, te možda upravo ovdje vaša potraga za idealnom nekretninom, sretne sretan kraj.

OPIS NEKRETNINE:
Riječ je o vili koja se sastoji od sveukupno 143 m2 stambenoga prostora, te je smještena na komotnoj okućnici od 500 m2. Vila se tako dijeli na dvije etaže, prizemlje i kat.
U prizemlju vile smjestilo se ulazno predvorje s prostorom za garderobu, koje nas zatim uvodi prema dnevnome prostoru vile koncipiranome po sistemu "open space-a" bez pregradnih zidova, a u kojemu se nalazi moderna i opremljena kuhinja, prostrana blagovaona dovoljna za cijelu obitelj, te zatim i prostrani dnevni boravak. Iz ovoga se prostora proteže pristup prema većoj natkrivenoj terasi, idealnoj za druženje i zabavu s prijateljima i obitelji, kao i za odmor nakon aktivnoga dana.

U prizemlju vile dodatno se nalaze gostinjski toalet i spremište, kao i prva veća spavača soba s vlastitom kupaonicom, koja ujedno posjeduje i privatni pristup o

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine