Luksuzna Vila u Labinu, Istra: Savršen spoj modernog i prirodnog

Labin, Labin, Hrvatska

0€

0 €/m2

Tip

Kuća

Površina

180 m2

Struktura

5+

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
5+
Cijena
0€
Površina
180 m2 (0 €/m2)
Udaljenost od mora
11000m
Ažuriran
01.10.2024
ID
48044

Opis

Luksuzna Vila u Labinu, Istra: Savršen spoj modernog i prirodnog

Otkrijte čaroliju jugoistočne obale Istre s ovom zadivljujućom vilom u blizini Labina, regijom gdje bujne zelene brežuljke grle Jadransko more. Labin, povijesni grad smješten na brežuljku, udaljen je samo pet kilometara od prekrasnih šljunčanih plaža Rapca. Mjesto je to gdje se povijest isprepliće s sadašnjošću, nudeći jedinstven spoj turizma, umjetnosti i fascinantne prošlosti, uključujući kratko razdoblje kao neovisna republika.

Predstavljamo modernu vilu na prodaju, smještenu u blizini Labina. Ova nekretnina, ukrašena nježnim i elegantnim tonovima, prostire se na 180m² kroz dvije etaže i potpuno je opremljena vrhunskim sadržajima. Posjeduje ekološki prihvatljiv sustav grijanja i hlađenja pomoću toplinskih pumpi. Prizemlje se sastoji od minimalističkog dnevnog boravka, blagovaonice, kuhinje, kupaonice te spavaće sobe s vlastitom kupaonicom. Dnevni boravak otvara se na prostranu natkrivenu terasu opremljenu kaminom i prostorom za odmor. Na prvom katu nalazi se infracrvena sauna i terasa s panoramskim pogledom na slikovite brežuljke, kao i tri spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom. Eksterijer, mediteranski vrt od 24m², prekrasno je uređen s automatskim navodnjavanjem i uključuje bazen, sunčalište, dječje igralište i parkiralište.

Ova vila, okružena bujnim zelenilom, predstavlja idealnu priliku za miran obiteljski život ili kao profitabilna investicija za

Kontakt info

Alpha Luxe Group D.o.o.
Kontakt osoba
Marijana Budimir
Telefon 1
+ 385 52 204... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 363 ... Prikaži broj
Adresa
Ul. Mate Vlašića 17
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma