Labin, Moderna novoizgrađena kuća s bazenom

Labin, Labin, Labin, Hrvatska

360.000€

4 137 €/m2

Tip

Kuća

Površina

87 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
3
Cijena
360.000€
Površina
87 m2 (4 137 €/m2)
Površina placa
963
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Udaljenost od mora
3500m
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
05.09.2024
ID
48847

Opis

Labin, Moderna novoizgrađena kuća s bazenom. Mjesto današnjeg slikovitog grada Labina, smještenog na brdašcu visokom 320 metara, udaljenog svega oko 3 kilometra od mora, bilo je, prema svemu sudeći, nastanjeno još 2000 godina prije Krista. Rijetko gdje se tako šarmantno spaja bogatstvo arhitekture i kulturno-povijesnih spomenika s brojnim umjetničkim ateljeima i duhom Mediterana kakav je nekad bio.

Ova elegantna i šarmantna, montažna prizemna kuća s pažljivo projektiranom unutrašnjošću smjestila se oko 6.5 km jugoistočno od grada Labina te oko 3,5 km od najbližih plaža.

Kuća se sastoji od od otvorenog dnevnog prostora s kuhinjom, blagovaonicom i boravkom u iz kojeg se izlazi na natkrivenu terasu u produžetku koje je bazen. Noćni dio kuće sastoji se od dvije spavaće sobe od čega je jedna en-suit tip sobe s vlastitom kupaonicom. Kuća raspolaže još jednom kupaonicom te ostavim/tehničkom sobom.

Velika staklena stijena omogućuje povezanost dnevnog dijela s natkrivenom terasom ove kuće, posebno je korisna tijekom toplog vremena kada sjedinjuje ugodnu okućnicu s bazenom s dnevnom dijelom ove kuće. Grijanje/ hlađenje ove montažne kuće osigurano je klima uređajima. Na ograđenoj i hortikulturno uređenoj okućnici nalazi bazen sa sunčalištem, parkirna mjesta za dva do tri automobila te dječje igralište.

Labin, Moderna novoizgrađena kuća s bazenom, prodaje se namještena i opremljena, te spremna za korištenje. Kuća je ukus

Kontakt info

Velvet Nekretnine
Kontakt osoba
Velvet Nekretnine
Telefon 1
+ 385 91 602 ... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 602 ... Prikaži broj
Adresa
Rudarska 1
Labin, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine