Kuća Labin, 181m2

Labin, Labin, Labin, Hrvatska

750.000€

4 143 €/m2

Tip

Kuća

Površina

181 m2

Struktura

10

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
10
Cijena
750.000€
Površina
181 m2 (4 143 €/m2)
Površina placa
500
Ažuriran
20.09.2024
ID
55845

Opis

Labin, kuća za odmor sa pogledom na more

U mirnoj okolici Labina, na samo 500 metara udaljenosti od mora, nalazi se ova očaravajuća mediteranska kuća, pružajući idealno utočište za opuštanje i uživanje u blagodatima prirode.

Ova kuća prostire se na 181 m² i sastoji se od suterena, prizemlja i kata, svaki dio nudi poseban kutak za udobnost i relaksaciju.
U suterenu se smjestila konoba sa ognjištem i igraonica kao savršeno mjesto za okupljanje s obitelji i prijateljima. Dok u prizemlju kuće se smjestio prostrani dnevni boravak sa izlazom na terasu, također tu je blagovaonica i kompletno opremljena kuhinja, jedna spavaća soba, gostinjski WC i kupaonica.

Na katu kuće se nalaze tri spavaće sobe zajedno sa kupaonicom, pored toga tu je još jedna terasa sa koje se prostire prekrasan pogled na Kvarnerski zaljev koji vam pruža osjećaj povezanosti s prirodom.

Kuća je opremljena klima uređajima u svim spavaćim sobama i dnevnim prostorijama, te je spojena na centralno grijanje na plin, osiguravajući ugodnu temperaturu tijekom cijele godine.

Okućnica je ograđena i njegovana, s prekrasnim mediteranskim biljem koje doprinosi atmosferi mira i spokoja. Stari bunar pretvoren je u natkrivenu terasu, dok se na raspolaganju nalazi i prekrasan bazen veličine 28 m² s sunčalištem, idealan za osvježenje u vrućim ljetnim danima.

Ova mediteranska ljepotica nudi sve što je potrebno za luksuzan i udoban život, bilo da je koristite kao vlastitu oazu ili

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine