ISTRA, LABIN, SV. BARTUL - Dvije dvojne vile s bajkovitim pogledom na prirodu

Labin, Labin, Labin, Hrvatska

750.000€

2 500 €/m2

Tip

Kuća

Površina

300 m2

Struktura

8

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
8
Cijena
750.000€
Površina
300 m2 (2 500 €/m2)
Površina placa
660
Grijanje
Dizalica topline
Udaljenost od mora
9000m
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
06.09.2024
ID
33455

Opis

ISTRA, LABIN, SV. BARTUL - Dvije dvojne vile s bajkovitim pogledom na prirodu

Srednjovjekovni grad Labin smješten je na 320 metara visokom brdu i samo tri kilometra od mora, turističkog grada Rabac. Njegovo staro ime Albona prvi put se spominje 285. godine. Danas je kulturno i administrativno središte sa vrlo razvijenim turizmom. Stari grad pruža mnoge atraktivne poglede na Rabac, ali i na otoke.
Isprepleten bogatom poviješću i rudarstvom koje je obilježilo ovaj kraj, Labin koji je kratkotrajno bio proglašen samostalnom republikom, danas je fascinantan gradić proturječnosti; starog i novog, povijesti i sadašnjosti, turizma i umjetnosti.

Nedaleko Rapca i Labina, u naselju Sv. Bartul, smjestile su se ove bajkovite, moderne vile svaka sa svojim vlastiti bazenom i prekrasnim pogledom na stari grad Labin te okolna brdašca.

Svaka vila čini stambenu površinu od 150 m2 koja se prostire kroz prizemlje i kat. Svaka sadrži kuhinju i dnevni boravak s open space konceptom, tri spavaće sobe s vlastitim kupaonicama, zaseban gostinski wc, sobu za rekreaciju te spremište. Iz glavnih spavaćih soba te dnevnog boravka pruža se izlaz na prostranu terasu koja daje spektakularan pogled na zelenilo i stari grad Labin.  

Valja napomenuti da su ovi dvoji objekti projektirani na način da su okrenuti na suprotne strane čime je za svaki osigurana potpuna privatnost.  

Kvalitetna aluminijska stolarija i aluminijske staklene stijene osiguravaju ovoj vili dovoljn

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine