ISTRA, LABIN - Suvremeno dizajnirana kuća s bazenom

Labin, Labin, Labin, Hrvatska

590.000€

2 084 €/m2

Tip

Kuća

Površina

283 m2

Struktura

5+

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
5+
Cijena
590.000€
Površina
283 m2 (2 084 €/m2)
Površina placa
601
Grijanje
Podno grijanje/Dizalica topline
Udaljenost od mora
8000m
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
19.07.2024
ID
55404

Opis

ISTRA, LABIN - Suvremeno dizajnirana kuća s bazenom

Na jugoistočnoj obali Istre na mjestu gdje se zeleni brežuljci sastaju s morem, tamo gdje se sjedinjuju priroda i baština, nalaze se dva gradića slične veličine no s različitim ali međusobno nadopunjujućim karakterom - Labin i Rabac.
Slikoviti grad Labin uzdiže se na brdašcu visokom 320 metara udaljenom svega pet kilometara od bijelih šljunčanih plaža u Rapcu. Isprepleten bogatom poviješću i rudarstvom koje je obilježilo ovaj kraj, Labin koji je kratkotrajno bio proglašen samostalnom republikom je danas fascinantan grad proturječnosti; starog i novog, povijesti i sadašnjosti, turizma i umjetnosti.

Nedaleko grada Labina, na prodaju je suvremeno dizajnirana kuća s bazenom.
Kuća u idiličnom naselju projektirana je poštujući struku, zakonsku regulativu i prostornoplansku dokumentaciju te je građena prema najvišim standardima za stambenu izgradnju.
Svojom pitomom arhitekturom ne remeti okoliš već stvara sinergiju prirodnog okruženja, tradicionalne istarske arhitekture i moderanog dizajna. Tradiciju simbolizira kamen i dvostrešni krov a suvremeni izričaj velikoformatne staklene stijene.
Oblikovna jednostavnost tradicionalne arhitekture rezultiralo je stvaranje kompaktnog tlocrta i ugodnog prozračnog prostora.
Moderan interijer u kojem se prožimaju blage i svijetle zemljane boje s elegantnom crnom, podijeljen je na dvije etaže sveukupne netto površine od 191,58 m² te odiše eleganci

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine