Labin, Istra - Moderna vila s bazenom na prostranom zemljištu

Labin, Labin, Hrvatska

880.000€

2 885 €/m2

Tip

Kuća

Površina

305 m2

Detalji

Tip
Kuća
Cijena
880.000€
Površina
305 m2 (2 885 €/m2)
Udaljenost od mora
12000m
Ažuriran
20.07.2024
ID
51088

Opis

Labin, Istra - Moderna vila s bazenom na prostranom zemljištu

Uklopljena na blagom nagibu u očaravajućoj regiji Labina, na istočnoj obali Istre, ova suvremena vila predstavlja arhitektonsko čudo sa svojim elegantnim dizajnom i otvorenim prostorima ispunjenim suncem. Nekretnina je idealno smještena za one koji uživaju u šetnjama prirodom, sportu ili uzgoju vinograda, maslina ili lavande, nudeći spoj ruralnog šarma i modernog života.

Pokrivajući ukupnu površinu od 240 m2 kroz dvije razine glavne vile, plus dodatnih 47 m2 u pomoćnoj strukturi, ova rezidencija pruža obilje prostora i luksuza. Prizemlje sadrži prostrani dnevni boravak, gostinjski toalet, prostor za pohranu, pokriveni ulaz te impresivan vanjski beskonačni bazen s jacuzzijem. Na prvom katu nalaze se tri spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom i garderobom, dizajnirane kako bi se osigurala privatnost i mir bez zajedničkih zidova između spavaćih soba i kupaonica.

Uz vilu se nalazi simpatična vanjska zgrada, opremljena kuhinjom i blagovaonicom, savršena za obroke uz bazen bez narušavanja mira glavne kuće. Ovaj aneks također uključuje kompaktan stan pogodan za osoblje ili kao priliku za iznajmljivanje.

Veliki stakleni zidovi, fasade ukrašene ručno klesanim istarskim kamenom i namještaj po mjeri izrađen od stoljetnog hrasta naglašavaju eleganciju vile. Podno grijanje i šarmantna peć na drva pružaju toplinu i ugođaj, čineći ovu kuću ugodnim utočištem tijekom cijele

Kontakt info

Alpha Luxe Group D.o.o.
Kontakt osoba
Marijana Budimir
Telefon 1
+ 385 52 204... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 363 ... Prikaži broj
Adresa
Ul. Mate Vlašića 17
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma