ISTRA, LABIN - Moderna prizemnica s prostranom okućnicom

Labin, Labin, Labin, Hrvatska

470.000€

5 222 €/m2

Tip

Kuća

Površina

90 m2

Struktura

2

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
2
Cijena
470.000€
Površina
90 m2 (5 222 €/m2)
Površina placa
1100
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
01.10.2024
ID
41796

Opis

ISTRA, LABIN - Vrhunska romantična vila smještena na prostranoj i privatnoj okućnici skrivenoj od pogleda.

Svega 7 km od povijesnog centra grada Labina smjestila se kvalitetna prizemnica. Riječ je o manjoj modernoj vili pozamašnog karaktera ukupne stambene kvadrature 90m2, a koja se smjestila na prostranoj i prozračnoj okućnici od 1000m2.

OPIS NEKRETNINE;
Ova prizemnica i ako skromna u svojim kvadraturama zasigurno nije skromna u svojem karakteru, sadržaju i komoditetu boravka kojega nudi. Glavni dio kuće predstavlja otvoreni dnevni prostor u kojemu se smjestila moderna i u potpunosti opremljena kuhinja s blagovaonom i dnevni boravak. Ono što stvara poseban ugođaj u ovome prostoru jest prozračnost i pogled koji se pruža kroz staklene stijenke prema ostatku okućnice i bazenu. U privatnome dijelu kuće nalazi se jedna spavaća soba s modernim i komotnim kupatilom.

Kako bi vaš boravak bio što kvalitetniji i ugodniji tu se nalazi i odvojena i zasebna wellness zona u kojoj se možete bez ograničenja opustiti uz finsku saunu, jacuzzi, stolom za masažu, te i dodatnim tušem.

Centralni dio nekretnine zauzima prostrani bazen s grijanom vodom od 38m2 te i s hidromasažnim dijelom, uz kojega se nalazi i sunčalište. Jednako tako tu se smjestila i moderna ljetna kuhinja idealna za pripremanje vama najdražih delicija. Dok se na ostatku ograđene i privatne okućnice možete odmarati uz prostrano zelenilo i domaće bilje, a o kojem brine sustav automatsko

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine