ISTRA,LABIN - Luksuzna vila s bazenom

Labin, Labin, Labin, Hrvatska

1.200.000€

3 726 €/m2

Tip

Kuća

Površina

322 m2

Struktura

8

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
8
Cijena
1.200.000€
Površina
322 m2 (3 726 €/m2)
Površina placa
2080
Grijanje
drva
Garaža
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
14.09.2024
ID
45218

Opis

U okolici Labina prodaje se ova prekrasna moderna vila površine 322 m2 okružena velikim parkom i zelenilom. Izgrađena je na zemljištu veličine 2080 m2. Izvrstan je spoj komfora i luksuza.
U prizemlju vile nalazi se prostrani dnevni boravak sa kamion koji daje poseban ugođaj zimi,blagovaona i kuhinja.U produžetku prizemlja nalazi se jedna spavaća soba sa kupaonom(prilagođena i osobama sa posebnim potrebama,starijim ljudima i svima kojima etaža i uski prostori te prilazi predstavljaju problem).

Iz svih prostorija velike staklene stijene vode na vanjsku terasu,sunčalište i bazen uz koji se nalazi otvoreni dnevni boravak te ljetna kuhinja.Na prostranom travnjaku i uređenom parku uz masline ,mediteransko bilje i voćke nalazi se okružen kamenom prostor za druženje uz "logorsku vatru" koji pruža poseban doživljaj.

Na prvom katu nalaze dvije spavaće sobe svaka sa svojom kupaonom i balkon sa predivnim pogledom kao stvoren za buđenje uz kavicu i pogled na Istarske brežuljke.
U podrumu se nalazi opremljena prostorija za fitness te igru,zabavu i druženje za sve generacije.

Sve prostorije su klimatizirane i postavljena je sva instalacija za centralno grijanje.

Vlasnici su vodilu brigu o vrhunskoj kvaliteti materijala pri gradnji i opremanju te sadržaja koji vila nudi što se vidi na svakom koraku.

Vila se nalazi u blizini grada Labina,nudi prednost za obiteljskog života, mirno okruženje i sve prednosti grada u blizini.Vila ima već uhodanu turistič

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine